من رشتم همینه سردوز و چرخ جک گرفتم اگه مطمینی که قراره تا آخرش بری بخر از همین اول و هزینه کن اگر نه یک چرخ ژانومه بگیر سردوز خیلی مهمه اگه میتونی حتما هزینه کن براش من میز برش از این حرفه ای ها ندارم یک میز از قبل داشتیم اونم برداشتم قیچی برقی هم فعلا نگرفتم چرخ راستم جک f12 سردوزم جک e3
اینو راست میگه ایشون یه چند جلسه امتحانی برو ببین علاقه داری ، من خودم چرخ داشتم رفتم چند جلسه ولی خیلی برام خسته کننده بود عصاب حوصله میخواد خیلی باید عصاب داشته باشی بعدم پارچه میخریدم میدوختم همون قیمت بیرون حتی بیشترم در میومد برام
باشه مرسی عزیزمعلاقه دارم فقط میترسم از پسش نتونم بیام ترس از شروع دارم
نه عزیزم اصلا اینجوری فکر نکن اوایل سخته ولی بعدش عالی میشه خیاطی خیلی صبر و حوصله میخواد اینقدر صبور میشی که پارچه هم خراب بشه دیگه اذیت نمیکنی خودت رو ترس نداره که همین خیاط های خیلی حرفه ای از کجا شروع کردم مگه
خیلی علاقه دارم ولی بازم برای اینکه صددرصد مطمئن بشم اول میرم نازک دوزی و بعدش یک ماه تولیدی کار میک ...
آفرین .بهترین کارو میکنی
خیییییلی ها رو دیدم اطرافم ب زور مادر یا ب خاطر سرگرمی رفتن خیاطی .چرخ و سردوزم گرفتن ولی چون علاقه نداشتن سختی هاشو .ریزه کاری هاشو نتونستن تحمل کنن گذاشتن کنار
کلاسی که میخای بری هم خیلی مهمه .استادت رو تحقیق کن ببین کارش خوب هست یا نه .خیلی وقتا روش آموزشی معلم هم میتونه شاگرد رو زده یا بیشتر علاقه مند کنه
چرخ معمولی داشتم ولی از بس استفاده نشده بود پارسال فروختم💔، اصلا فکر نمیکردم هدفم یه روز خیاطی میش ...
عزیزم لباس شب منظور لباس مجلسی و لباس خواب و فلان فقط نیست تو دوره لباس شب بهش میگن شما لول بالاتری از خیاطی رو اموزش میبینی مثلا لباس مجلسی یاد میگیری بدوزی
وگرنه مرحله اولت صرفا نازک دوزه
🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵