2777
2789
عنوان

رژیم بودم اما مثل گاو خوردم

166 بازدید | 18 پست

انفدر حالم بد بود رفتم نشستم دوتا بشقاب برنح خوردم من هیچوقت لاغر نمیشم آصلا لاغر بشم چی بشه؟؟؟خسته ام خسته چ غلطی کنم دیگع 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

قند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کن 

یعنی قند و پولکی و شکر و نبات و خامه و کره و سرشیر و بستنی و چیپس و پفک و کیک و بیسکویت و شیرینی و شکلات و هله هوله و نوشابه و آبمیوه مصنوعی و مربا رو کلا حذف کن که سختم نیست 🙂 راحت میشی 

میانوعده: میوه، خرما، کشمش، انجیر، پسته، بادام، فندوق، ماست، دوغ، شیر، هویج، خیار، گوجه، کاهو، کلم، پفیلا، زیتون، تخم شربتی، تخمه 

روزی حداقل ۲۰ دقیقه پیاده روی برو 

برنامه ی بشقاب رو نصب کن و کالری برات میشماره، وزنتو در ۲۰ ضرب‌کن  و ۱۵۰ ازش کم کن. اون میشه کالری موردنیاز روزانت توی روز

(هرکس با هر وزنی، زیر ۱۰۰۰ کالری و بالای ۲۰۰۰ کالری نباید بخوره) 

روزی ۲۰۰ کالری میوه و ۳ عدد خرما باید بخوری و صبح تقریبا ۵۰ گرم نون و ظهرم از ۷ تا قاشق برنج بیشتر نخوری 

شب برنج و سیب زمینی و ماکارونی ممنوع ❌ چون شکمو بزرگ میکنه

شام: خورشت، نان، نیمرو، سوپ جو، خوراک لوبیا، پنیر 

یه روز درمیون میتونی برنج بخوری 

صبحانه پنیر و خیار و گوجه ممنوع چون سردن و باعث گرسنگی توی طول روز میشن. کره بادام زمینی و ارده شیره و تخم مرغ آبپز مناسب صبحانه هست چون گرمن و باعث سیری توی طول روز میشن 

روغن کنجد و زیتون بهتر از روغنای توی بازارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت رو سرزنش نکن 

بشین فکر کن چیکار میشد بکنی که به اینجا نرسه 

گرسنه ات بوده خیلی ؟ یه ساعت قبل غذا به بشقاب سالاد می‌خوردی یا دو تا لیوان پر آب

یا مغزیجات بخور که ذهنت آروم بشه

از اول سال میخوام دو کیلو کم کنم نمیتونم.

باهر شکل و شمایل خودمونو دوست داشته باشیم زیبا بنظر میایم.این حرفو به خودمم میزنم.اما متاسفانه نمیتونم عملی کنم و مدام در حال ایراد گرفتن از خودمم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

نوش جونت 

عذاب وجدان نداشته باش

از فردا رعایت کن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)