2777
2789
عنوان

برای درمان خارپاشنه راهکار بده

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 28 پست

میدونم چه دردی میکشی، مخصوصا صبح ها 

من که تا چند دقیقه اصلا نمیتونستم راه برم  

یه راه درمان هست توی نت، که باید پا رو توی اب گرم بزاری، من اونو انجام دادم و کف کفشم هم دولایه موکت نرم گذاشتم 

خیلی خیلی بهتر شدم. طوری که دیگه خیلی وقتا یادم میره خارج پاشنه داشتم 

اگه بخوای پیدا میکنم برات میفرستم 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ااااا برم ببینم چیه فردا میگیرم ممنونم خدا خیرتون بده انشالله که جواب بگیرم واستون دعا میکنم

من حتی تاکید کردم که اینا مال میخچه است و برای خار نیست...داروخانه گفت نه همینا برای خار هم استفاده میشه‌...

من نا امیدانه زدم و خوب شدم‌

حتی مامانمم بعد از چند سال خوب شد

امیدوارم برای شما هم تاثیر  کنه

این کاربری غیرفعال شده است

میدونم چه دردی میکشی، مخصوصا صبح ها من که تا چند دقیقه اصلا نمیتونستم راه برم یه راه درمان هست توی ...

ممنونم لطف کردی آره دردش پدره آدم رو در میاره انگار لنگ میزنم هرجا میرم نصف راه رو باید شل بزنم بچه کوچیکم دارم واقعاً سخته بخدا 

هیچ جوره هم نمیره اصلا انگار

درمان خار پاشنه چند مرحله دارد اما ساده‌، کم هزینه‌ و کم دردترین درمان آن بدین صورت است که بیمار به مدت یک هفته شب‌ها قبل از خواب، پا را در داخل یک لگن آب داغ به مدت 15 دقیقه قرار داده و طی این مدت چندین بار مقداری آب داغ به این لگن بیفزاید البته بر اساس آستانه تحمل بیمار و در حدی که فرد دچار سوختگی نشود داغی آب متغیر است؛ اما هر چه حرارت آب بیشتر باشد بهتر است..متخصص طب فیزیکی و توانبخشی تصریح کرد: بعد از این 15 دقیقه، فرد باید پا را از لگن آب خارج سازد و با حوله خشک کند و از داروهای ضد التهاب موضعی، پماد در ناحیه پاشنه پا استفاده کند و بعد با یک بطری شیشه‌ای یا گوشتکوب چوبی که داخل کیسه فریزر قرار داده 40 تا 50 ضربه در ناحیه‌ای که احساس درد دارد وارد سازد که به این عمل در اصطلاح عامیانه گوشتکوب تراپی نیز می‌گویند... عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: ممکن است در یکی دو روز اول فرد احساس کند که درد پاشنه اش بیشتر شده است که جای نگرانی نیست و باید یک هفته هر شب این کار را به صورت مداوم انجام دهد و در کنار آن به مدت 10 روز از داروهای ضد التهاب مانند قرص دیکلوفناک سدیم 50 میلی‌گرمی روزانه به مدت 2 قرص یکی بعد از صبحانه و یکی بعد از شام استفاده کند.

من که با این روش جواب گرفتم و میتونم بگم 95 درصد بهبود پیدا کردم.

زنداداشم و خواهر شوهرم هم هر دو به همین روش بهتر شدن

خودم حدودا 7 سال پیش درگیر خار پاشنه شدم و ازون روز دیگه همیشه موقع پیاده روی کفش با کفی نرم میپوشم و توی خونه هم حتما دمپایی نرم باید داشته باشم.

اگه روزی یادم بره دمپایی بپوشم بلافاصله پاشنه ام درد میگیره

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

درمان خار پاشنه چند مرحله دارد اما ساده‌، کم هزینه‌ و کم دردترین درمان آن بدین صورت است که بیمار به ...

خدا حفظتون کنه ممنونم خیر بده بهتون انشالله که اینم امتحان کنم جواب بگیرم 

خدا حفظتون کنه ممنونم خیر بده بهتون انشالله که اینم امتحان کنم جواب بگیرم

ممنون عزیزم. انشالله جواب میگیرید 

یه نرمش هم هست که باید دستات رو بزاری به دیوار و هر دفعه یکی از پاها رو در راستای بدن و پای دیکه رو کمی عقب تر بزاری  خم کنی به سمت جلو، جوری که احساس کشش و درد توی ناحیه پاشنه پا بکنی، هر پا رو 30 دفعه اینطوری کشش،بدی هم خیلی موثر هست

آفرین چه راهکاره خوبی انجامش میدم ورزش دیگه ضرر ندارد شاید خوب شد بااینم

خواهش میکنم

نگه داشتن توی اب داغ و گوشتکوب تراپی هم هیچ ضرری نداره

من خودم پماد و داروها رو استفاده نکردم و جواب گرفتم 

روزها هر وقت فرصت میکردم ورزش رو انجام میدادم و شب اب داغ و گوشتکوب

سر 10 روز دیگه از دردهای شدید صبح خبری نبود

عزیزم گوشتکوب رو نگفتی اون چیه

بعد اینکه یک ربع پا رو توی اب داغ گذاشتی، 

با یه گوشتکوب چوبی یا بطری اب یخچال زده آروم ضربه بزن به محل درد پاشنه ات 

به این میگن گوشتکوب تراپی

بعد اینکه یک ربع پا رو توی اب داغ گذاشتی، با یه گوشتکوب چوبی یا بطری اب یخچال زده آروم ضربه بزن به م ...

اوووووه آفرین اینو خوشم اومدش از فرداشب انشالله انجامش میدم الان آنقدر درد داره که نگو ممنون گلم