2777
2789

شنبه براش سنگ شکن کردن الان یک هفتس درد و سوزش داره مدام ناله میکمه دارو ام میخوره خوب نمیشه الانم ببرم بیمارستان کسی ب دادمون نمیرسه چون نصف شب ک دکتر نیست میگن بخواب تا فردا دکتر بیا نمیدونم چکار کنم ینی این داردا طبیعیه یا غیر طبیعی جدا از خودش خودم ی هفتس روزگارم سیاهه دلم خونه😭😭

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنگ کلیه یا صفرا؟فردا برو انجام بده حتما بزرگه ودفع نمیشه

انجام دادن دیگه

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

این علامت خوبیه یعنی سنگا دارن حرکت میکنن که دفع بشن

ما فکر کردیم سنگو در اوردن 😭😭😭😭

اورژانس بیمارستان باید مورفین بزنه مسکن ساکت بشه 

دارو سنگ کرد استفاده می‌کنه مایعات زیاد بخوره و طناب بزنه 

خربزه بگیر دونه هاشو همشو با همزن مخلوط کن بخوره و طناب زودی دفع میشه

ادرارش خونی نیست؟

اورژانس بیمارستان باید مورفین بزنه مسکن ساکت بشه دارو سنگ کرد استفاده می‌کنه مایعات زیاد بخوره و طنا ...

الان یک هفته گذشته یکم خونیه فقط فقط خیلی یوزش داره مدام باید بره سرویس بهداشتی😭نمیدونم چیکارش کنم نصف شبی