2777
2789
عنوان

اعصابم خورده کنکوریا

98 بازدید | 12 پست

این کتاب پینوکیو من مال سال ۱۳۹۹هست...

من ای کیو جامع و کتاب تک پایه سه سطحی و کتاب تصویر شناسی رو دارم

سوالات ماز و زیستاز و قلمچی و آرمان رو هم بررسی میکنم...

فیلم فرهمند هم دارم...

حالا این کتاب پینوکیو استان زیاد ترکیبی هستن بعضی ها هم کلا حذف شدن از کتاب....

یعنی برم یه کتاب پینوکیو جدید بگیرم؟

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

99 خیلی قدیمیه پینوکیو چاپ جدید خیلی سطحش بهتر شده

هووف...

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندن پینوکیو لازمه ؟نمیتونی با منابع دیگه مثل خیلی سبز پیش بری یا اینکه خیلی سبزا کتابهای خوبی نیست ...

پس باید به جدید بخرم؟🥲

یعنی از الان میخونید تا اون موقع یادتون نمیره؟ 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

اگه فکر می‌کنی لازمته مجبوری بخری

به نظرت پی دی آف لپ تاب جدیدش رو کار کنم

۹۹ قدیمه برو جدید بگیر برای زیست ارزش داره

اشکال نداه چون یه کتابه برم پی دی آف لپ تاب تست بزنم

اگه چشمات اذیت نمیشه با لپ تاپ بخون ایرادی هم ندارهاتفاقاً توی درستم تنوع میشه از یکنواختی در میای

آره...

فعلا از رو آپ تاب میخونم یکم بعد هزینش دستم اومد نسخه کاغذی هم میخرم