2777
2789

من دانشجو معلمم حقوقم کلا ۶ تومن بود 🙂🫡

خداروشکر میکنم 

اما 

در یک مرحله از زندگیمم که خیلی اوضاع خرابه 

امروز یکساعت بی وقفه گریه کردم 

از خانواده پدری و مادری بدم میاد 

خیلی عذابم میدن

نمیتونم تحقیر هاشونو تحمل کنم ...

امتحان های سنگینی دارم این ماه 

برای یکیشون استادم خیلی بهم امید داره خودمم امید دارم 

ولی در کل نمیدونم چمه 

استرس امتحان است ...

پی ام اس لعنتیه...

میگذره این روزا 

امتحان هم میدی تموم میشه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

همه چیزت افتاده با هم 

امتحانت رو بدی و پریود شدی نصف بیشترش حل میشه🫂

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیزت افتاده با هم امتحانت رو بدی و پریود شدی نصف بیشترش حل میشه🫂

سلام خانم دکتر مهربونم 😍 

ممنونم که اومدی تو تاپیکم ...

دقیقا همه چیز باهم ..

همیشه همینطور بودم سال های کنکورم بلا استثنا روز کنکور پریود بودم...

سلام خانم دکتر مهربونم 😍 ممنونم که اومدی تو تاپیکم ...دقیقا همه چیز باهم ..همیشه همینطور بودم سال ه ...

سلام به روی ماهت عزیزم😍

قربون شما باعث افتخاره

آره میفهمم همون پریود اصلا همه چیز رو ۱۰ برابر سخت میکنه

برای منم خیلی پیش اومده که چند تا چیز از جمله امتحان و ارائه دعوا با یه نفر و بیماری و غیره افتادن گل هم برای همین درکت میکنم

ولی خداروشکر قسمت اعظم شرایطت موقتیه و خیلیش حل میشه انشالله 

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

سلام به روی ماهت عزیزم😍قربون شما باعث افتخارهآره میفهمم همون پریود اصلا همه چیز رو ۱۰ برابر سخت میک ...

فدای شما ❤️ 

بله شکر خدا موقتیه و می‌دونی چیه بارها در همین شرایط سخت حضور خدارو همه جوره حس کردم و خب خوب هم پیش می‌ره ...

مرررسی که وقت گذاشتی 

فدای شما ❤️ بله شکر خدا موقتیه و می‌دونی چیه بارها در همین شرایط سخت حضور خدارو همه جوره حس کردم و خ ...

زنده باشی❤️

آره دقیقااا همینطوره حس خیلی خوبیه 

عزیزمی🥰