2777
2789
عنوان

چیکار کردید که شوهرتون بدعادت شد

937 بازدید | 53 پست

خانومای متاهل، بعنوان یه نصیحت به دختری که هنوز ازدواج نکرده، چه اشتباهاتی داشتید که باعث شد شوهرتون بدعادت بشه؟

برای مثال پدر خودم چون چندین ساله دیگه میوه نمی‌خره و مامانم همیشه می‌خره، اصلا میوه خوب و بد رو از هم نمی‌شناسه و هربار که میره میوه بیاره میوه بد و خراب میاره. بهش هم که میگیم میگه اصلا خودتون بخرید😂🤦🏻‍♀️

حالا شما هم اگه از این اشتباهات کردید بهم بگید که بدونم چطور باید رفتار کرد که آدم اینجوری نشه

آنجا که پایان می‌یابی، آغاز توست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چون شوهرم کارش ۱۴ روز کار ۱۴ روز مرخصی بود دلم میسوخت میگفتم تو مرخصی استراحت کنه همه ی کارهای اداری و خرید و....رو خودم انجام دادم الانم عادت کرده حوصله هیچ کار بیرون رو نداره

من شوهرم و به همه کارا از اون طرف عادت دادم، همه خریدای خونه با همسرمه،اگر جایی بخوام برم مسئول رسوندنمه،رخت خواب هارو پهن میکنه من جمع میکنم،وقتی خونست کارای بچه ها ونگهداری بچه ها با ایشونه،آشغال هارو خودش باید بذاره بیرون و......

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️
یعنی بد لباس بپوشه؟

نه 

یعنی اگه بدتیپ و بدسلیقه ست 

لازم نیس بهش یاد بدی چخ ادکلن بزنه موهاشو و سیبیل و ريشش چطوری باشه 

چجوری تیپ پسر خوشتیپ ها باشه 

جنبه شو ندارن یهو عوض می شن هوا برشون می داره

نه یعنی اگه بدتیپ و بدسلیقه ست لازم نیس بهش یاد بدی چخ ادکلن بزنه موهاشو و سیبیل و ريشش چطوری باشه چ ...

اگه اینجور باشه رابطه ی عاطفی و جنسی هم نباید تقریبا زیاد باشه جنبه ندارن و هوا برشون میداره

مربی باشگاه بدنسازی