2777
2789

خودم همسرم بچه هام در آینده 

فعلا عقدم🐣

بحث نادیده گرفتن نیست من همسرم و بی نهایت دوست دارم اما اول باید خودم خودم و دوست داشته باشم که دوست داشته بشم باید هر چیزی قبول نکرد هر ب هر چیزی عادت نداد از همین الان تمام تمرکزم همینه😉

خانم دکتر خوش صدام ی روزی صدامو از تلویزیون و رادیو می‌شنوین ی روز ب قله ی توانایی هام میرسم 👰🏻‍♀️💍A

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی در یه شرایط سخت بین بچه هاتو و همسرت انتخابت همسرته ؟؟

چی مثلا؟

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

عزیزم ستاره ۱۳۷۰ مشکل داره من تو یکی از تاپیکاش که واسه لباس به جاری بود فهمیدم و گفتم اونجا همناراح ...

آره عزیزم میدونم منم تایپک هاشو خوندم و متوجه شدم که چه موجودی هست به من خیلی توهین کرد و به خاطر دو پیمانه برنج خونه مادرم بهم گفت دزد .در حالی که خودش تایپک  قرصِ......میزنه  و چیزای دیگه .ممنون که هنوز هم آدمای با شخصیت مثل شما تو نی نی سایت وجود داره

آره عزیزم میدونم منم تایپک هاشو خوندم و متوجه شدم که چه موجودی هست به من خیلی توهین کرد و به خاطر دو ...

من نمیدونستم این همون کاربره رفتم و برگشتم تو تاپیکت صفحه آخرو خوندم از تاپیکاش شناختمش که قبلا تو تاپیکش نظر دادم

بیماره به معنی واقعی و خیلی بی شخصیته و یجور عقده حقارت داره

خودت رو ناراحت اینا نکنیا اینجا همه جور آدمی هست

فدات عزیزم💖

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

سلام عزیزم

من تازه اومدم به این سایت

تاپیک آخرتونو خواندم اما قفل هستش و حتی نتونستم پیام بدم

من عذرخواهی میکنم اینجا پیام میدم

یه شماره کارت بفرست تا برات پول بزنم بتونی حداقل به گونی برنج بخری

تاپیکت خوندم ناراحت شدم و تنها کاری که از دستم برمیاد بخاطر پسرتون🤍