2777
2789
عنوان

بیاین بگین چقدر پس انداز دارین توماه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 26 پست
پر روزی باشین🙏🙏🙏🙏یه تایمی هم ما از ۲۰ ام ماه به بعد نون و پنیر فقط میخوردیم.

آره میگن کارمندا اول برج بوی کباب میاد از خونشون وسطای ماه ماکارونی آخر ماهم هیچ بویی نمیاد از خونشون حکایت مایه 

آره دیگه نوشتم که این ماه ۵۰۰ تومن موند برام امروزم حقوقمو‌ ریختن گفتم این ماه از خونه بیرون نرم تا ...

وای ادم تا میره یه سر بیرون نصف حقوق میره .خیلی بده🫤😆

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میمونه ک پس انداز کنممم تازه اخر گاه هم مجبورم پول قرض بگیرم 🤨🤨😑 از بس قسط داریم

حقوق که میگیریم یه مبلغی میزاریم کنار.ولی به قول تو واقعا اخرای ماه دیگه کم میاریم و همونم خرج میشه.

خیلی گرونیه🫥

حقوق که میگیریم یه مبلغی میزاریم کنار.ولی به قول تو واقعا اخرای ماه دیگه کم میاریم و همونم خرج میشه. ...

اره جز گرونی من وام ازدواج قسطشو میدم قسط وام فرزند اوری 

ی خورده ریز های دیگ هم دارم ک امروز اینارو پرداخت کردم ۶ تومن مونده برام 

فک کن بچم شیر خشک مای بیبی 

خرج خورد خوراک خونه 

چی میخاد بمونه😂من از بس حساب کتاب میکنممم ک پولن کم نیاد و... پیر شدم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
وقتی طلا شده گرمی هشت تومن دیگه بعید می‌دونم بشه طلا خرید

اره دفعه اخر با ۴۰ تومن یه دستبند خریدم با ذره بین میشه دیدش🥲میترسم دستم کنم بشکنه

اره جز گرونی من وام ازدواج قسطشو میدم قسط وام فرزند اوری ی خورده ریز های دیگ هم دارم ک امروز اینارو ...

وای خدا کمکت کنه.واقعا با بچه  سخته با این گرونیا

شاغلی یا شوهرت مخارج خونه رو میده بهت ؟؟؟

من شغلم پاره وقته.بیشتر رو حقوق شوهرم میچرخه زندگیمون.

کلا کارتش دستمه ولی این اواخر دیگه گردن نمیگیرم میگم خودت مدیریت کن.اعصابم نمیکشه.

واقعا گرونیه.

هی پس انداز میکنم اخره ماه خرج میشه باز😑

وای خدا کمکت کنه.واقعا با بچه سخته با این گرونیا

اره😭

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
من شغلم پاره وقته.بیشتر رو حقوق شوهرم میچرخه زندگیمون.کلا کارتش دستمه ولی این اواخر دیگه گردن نمیگیر ...

آره دیگه شوهرا معمولا وقتی کارتشونو میدم دیگه کار ندارن که کم میاری آخرش یا نه