2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تک فرزند نیستم اما خیلی تنهام سالهاس خواهرام بام حرف نمیزنن وقتی هم حرف می‌زنیم دعوامون میشه اعص ...

عزیزم🥺🥺

ولشون کن خودت رو ناراحت نکن

بعضی وقت ها تنهایی خیلی به نفع آدماست

اگه ناراحت میکنن بهتره حرف نزنی باهاشون

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

یعنی از ترکیه پا نمیشه بیاد؟؟یا شما واسه زایمانش نرفتین ترکیه؟؟ ترکیه که راحته رفت و امدش شما دیگه خ ...

عزیزم چون ازدواجش با یه فرد سوری بوده واون فرد مقیم ترکیه س،درواقع ترکیه بدنیا اومده اما خونوادش بخاطرشرایط جنگ سوریه اون زمان ترکیه مهاجرت کردن،متاسفانه برادرم راضی ب ازدواجشون نبوده وباخواهرم نفی کرد کلا،،،ما هم تابحال ب دیدنش نرفتیم اما خودش دوبار اومد ایران،،،حتی زایمانش بیمارستان خصوصی بوده چون اقامت نداره تاالان،،،ینی اجیم بدون اقامت دیگه پاشو نمیتونه بزاره فرودگاه،ازطرفی هم تهدید داداشم یه سمته،(خواهرم مجازی باشوهرش اشنا شد و۶سال باهم بودن)یبارخونواده پسره واس خواستگاری اومدن وباردوم خواهرم خودش رفت واس مراسم ازدواجش،،،مادرمم تازه فوت کرده بود وفقط تافرودگابدرقش کردیم،زندگیش خوبه اما خب ازطرفی مشکل اقامت ورفتارداداشم دوری خواهرمو بدترکرده،

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈

عزیزم چون ازدواجش با یه فرد سوری بوده واون فرد مقیم ترکیه س،درواقع ترکیه بدنیا اومده اما خونوادش بخا ...

شرایط رفت وامد هرکسی متفاوته،،مابه خاطر مشکل ازدواج خواهرم تابحال ب دیدنش نرفتیم،،شوهرشم اونجا کاروخونه داره وب پدرم گفته نمیتونم شغلو ول کنم بیام ایران،،،بااینکه بنظرم دلیلش فقط ترس ازتهدید برادرمه،،،خونوادگی شرایطمون بعد مرگ مادرم سخت شد،،،افسردگی شدید پدرم باعث شد منو خود اجیم واسش زن همسن خودمون بگیریم،،،بابام۵۵سالشه وبه ظاهروتیپ بش میاد کمترباشه،،والبته سنش کم بود ازدواج کرد،بعد ازدواج بابام رفتارش باما عوض شد واهمیتش هم کمتر،،،دشمنی زن بابام علنی شد وبخاطر اینکه همسن بودیم خودشو بامامقایسه میکرد وعلنا میگفت نمیخوام ریخت دختراتو ببینم،،ولی خدا شاهده نمیدونم چرا ازش ب دل نمیگیرم وحتی ب عنوان زن بابا نگاهی ندارم بش،همیشه طرفدارش بودم،،خواهروسطیمم گفت چوبشو بخورید شمابودین انتخابش کردین الان باید تحمل کنین،

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈

من تک فرزند نیستم اما خیلی تنهام سالهاس خواهرام بام حرف نمیزنن وقتی هم حرف می‌زنیم دعوامون میشه اعص ...

منم مث تو حس تنهاییم زباده وهمیشه توخودمم،،،دوماهه بنا ب دلایلی خونه پدرمم وازطرفی هم دوری همسرم ازارم میده☹️

یعنی از ترکیه پا نمیشه بیاد؟؟یا شما واسه زایمانش نرفتین ترکیه؟؟ ترکیه که راحته رفت و امدش شما دیگه خ ...

باحال نیستیم شرایط متفاوت وسخته وبیشتر هم بی اهمیت بابامه💔