2777
2789
من دانشجو بودم خواهرم بچه دار شد خواهرم شاغل بود مامانم یه مغازه کوچیک داشت خرج زندگیمون از اون بود ...

میفهمم از عمق وجود درکت میکنم هیچوقت اون محبتی که دادم‌پس‌نگرفتم از دروبریام واس همین دیگ آدم خوبی نیستم

چهارتا برادر دارم بزرگه سر هر دوتا بچش مجرد بودم کادو بردم دیدن بچش رفتم اون حتی عروسیم‌نیومد بچمم ندید برادر بعدیم دقیقا همینطور اولیش ک ۲۰ سالشه اینکار باهام کرد بعدیش هم همینطور آخریش باورت نمیشه لباسایی واسش میخریدم که زن داداشم خسته میشد دیگ تنش نمیکرد ولی جنسش انقد خوب بود تکون نمیخورد میگفت همه میگن جقدر لباساش خوشکله بعدی هم کلا از اول باهامون رابطش قطع کرد من بچه هاش ندیدم اصلا کوچیکه هم طلا خریدم واسش بچش کلی لباس دیدن بچم نیومدن کادو پیشکش تو بیمارستان سر بچه هام مثل بچه یتیما بودم ن پدری ن شوهری ن خانواده شوهری هیچکس دیدنم نیومد تخت بغلیم بچه سومش بود انقد میومدن میرفتن  من شاخه گلم نگرفتم از کسی فقط مامانم گلدون گل آورد واسم

اکثرا این جورنما خانواده عجیبی هستیم

نه عزیزم اینطور نیست هرگلی بوی خودش وداره و مطمئن باش شماهم علاقت زیاده شاید بروز نمیدین

ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔     دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم اینطور نیست هرگلی بوی خودش وداره و مطمئن باش شماهم علاقت زیاده شاید بروز نمیدین

اونی که سنگ دله شاید

یه روزی مهربون بوده 

شکستن اعتمادش رو 

وقتی خیلی جوون بوده 

🥲

میفهمم از عمق وجود درکت میکنم هیچوقت اون محبتی که دادم‌پس‌نگرفتم از دروبریام واس همین دیگ آدم خوبی ن ...

عزیزم 🥺 🫂 قدم کوچولوت مبارک 

من یادم میاد بچه بودم عاشق لوازم تحریر بودم 

وضعمون بد بود 

با التماس گریه میکردم ازشون میخواستم سالی یبار برام چیزهای کوچیک مثل جامدادی چیزی بخرن 

هیچوقت استفادشون نمیکردم  فقط نگاشون میکردم 

نو نگه می‌داشتم 

آنقدر که بعد گذشت بیست سال انگار تازه از فروشگاه خریدی 

خودم دوستشون داشتم 

اما برا اینکه دل بچشو شاد کنم

دونه دونه میدادمشون به بچش 

میگفتم اینو برات خریدم 

چون خودمه پول نداشتم براشون چیزی بخرم