2777
2789
کاش منم نمی‌شدم

خدا نکنه عزیزم 💝 من خودم قصد ندارم ازدواج کنم ولی خیلی بیش از اندازه بچه ها رو دوست دارم حتی شغل مورد علاقه ام آموزگاری تو دبستان پسرانه هست  بچه ها رو که می بینم دلم باز میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا زندگی رو شما کردید من از اون روز زندگی برام شد عین جهنم

واقعا؟

اینقدر بده؟

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

خودت چی؟ بچه نداری

چرا دارم دو تا دختر دوقلو

ولی چون اختلاف سنیم با داداشم زیاده ۱۵/۱۶ ساله...وقتی اون مثلاً ۳۰ سالگی بچه دار بشه من ۴۵/۴۶ سالمه...دیگه مادربزرگ بچه حساب میشم تا عمه‌.🤣🤣

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

عه تو از من جوونتر بودی من از اون روز رنگ خوشبختی ندیدم

چرااا؟؟؟ اتفاقا من و خواهرکوچیکم یه اسباب بازی زنده پیدا کردیم بی نهاااایت خوشحال بودیم ازین موضوع 

خواهرم بنده خدا آرامش نداشت همش خونه ی ما بود تا میرفت خونش زنگ میزدیم آجیییی بیا خونمون اگه نمیومد خودمون میرفتیم خونه اش 😅😅😅 

خدا نکنه عزیزم 💝 من خودم قصد ندارم ازدواج کنم ولی خیلی بیش از اندازه بچه ها رو دوست دارم حتی شغل مو ...

آخه من وسواس دارم صدا بیزاری دارم 

برا همین از همه چی فراری ام 😞

خب برا من بده چون وسواس دارم و هزار مرض شاید اگه آدم عادی بودم برام جالب بود

امیدارم مشکلت حل بشه عزیزم و از زندگیت لذت ببری..

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

چرا دارم دو تا دختر دوقلوولی چون اختلاف سنیم با داداشم زیاده ۱۵/۱۶ ساله...وقتی اون مثلاً ۳۰ سالگی بچ ...

اتفاقا اینجوری بهتره 

من سن پایین خاله شدم 

واقعا هیج لذتی از زندگی نبردم 

همیشه اعصاب خوردی دعوا. آخه من درون گرام حوصله کسی رو ندارم 

خواهرم هم شاغل بود. هرروز خونه ما بود