2777
2789

من مامان بابام رفیقم دوستام🥸

ولی نام کاربریمو‌ نمیدونن😂🦦

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

فقط یکی از دوستام که اونم براش مهم نیست اصلا چک نمیکنه اینجا رو

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارتنرم میدونه نام کاربریمم

عه

پس مواظب تاپیکات‌ باش😂🥸

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

فقط یکی از دوستام که اونم براش مهم نیست اصلا چک نمیکنه اینجا رو

رفیق منم چک نمیکنه😂

کل خونواده، اکانتمم دارن👹

مواظب باش تاپیک بد نزنی ک فاتحه ات خونده اس😂😂

من دختر داییم 

اکانتمو هم میدونههه تمام تایپکامم شرکت میکن😏🤣

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
پارتنرم میدونه نام کاربریمم

شما مگ ازدواج نکردی؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️