2777
2789

نمی‌دونم منم برام سواله 

یه سوال دیگمم اینه چرا مثلاً آدمی مثل نتانیاهو یا صدام یا هیتلر و امثال اینها رو وقتی میبینه دارن ظلم میکنن به بلا سرشون نمیاره که بمیرن تا آدمای مظلوم راحت بشن 

چرا ظلم به این بزرگی رو میبینه و کاری نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم منم برام سواله یه سوال دیگمم اینه چرا مثلاً آدمی مثل نتانیاهو یا صدام یا هیتلر و امثال اینه ...

پس قیامت و اخرت رو برای چی افریده؟

اوج زجر و عذاب برای اونا مرگه ایا مرگ کافیه؟

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
پس قیامت و اخرت رو برای چی افریده؟اوج زجر و عذاب برای اونا مرگه ایا مرگ کافیه؟

نه خب سوالم اینه چرا خب همچین آدمایی رو آفریده که ظلم کنن 

می‌تونه مرگشون رو برسونه و اون دنیا عذابشون بده 

خب بچه ها چه گناهی دارم که باید همچین آدمایی بهشون ظلم کنن 

نمی‌دونم منم برام سواله یه سوال دیگمم اینه چرا مثلاً آدمی مثل نتانیاهو یا صدام یا هیتلر و امثال اینه ...

تازگیا دیگه فک میکنم دنیا بی صاحبه هیج نظم و عدالتیم نداره

پس قیامت و اخرت رو برای چی افریده؟اوج زجر و عذاب برای اونا مرگه ایا مرگ کافیه؟

تو با چشم خودت قیامت و بعد از نرگ رو دیدی؟! هیچکس نمیتونه تاحالا ادعا کنه دیده 

نه خب سوالم اینه چرا خب همچین آدمایی رو آفریده که ظلم کنن می‌تونه مرگشون رو برسونه و اون دنیا عذابشو ...

من برداشتم اینه که 

خدا درسته سرنوشت مارو مقدر کرده اما بخشیش هم به تصمیم خودمونه تازه اگر اون ظالم ها نبودند به نظرم هیچوقت حقیقت به معنای درست اشکار نمیشد 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
تو با چشم خودت قیامت و بعد از نرگ رو دیدی؟! هیچکس نمیتونه تاحالا ادعا کنه دیده

همه چیز رو که نباید دید 

خدا روح اخرت 

اینا واقعیت هایی هستند که با چشم محدود نمیشه دید 

ولی ما چون عادت کردیم به دیدنی ها ازونا غافل شدیم 🫠

من برداشتم اینه که خدا درسته سرنوشت مارو مقدر کرده اما بخشیش هم به تصمیم خودمونه تازه اگر اون ظالم ه ...

درسته

خدا بهترین ها رو‌به من داد

از هر چیزی بهترینش

ولی چون‌عقل نداشتم خیلی هاشو از دست دادم

اینم نوعی عدالته شاید