2777
2789

کنترلش راحته

تحت نظر پزشک حتما داروها رو مصرف کنید💊💊💊💊

مرتب فشار و قندتون رو اندازه  بگیرید

چون دیالیز و نارسایی کلیه علت اصلیش فشار بالا و قند بالاست.

حتما مرتب برا خودتون و عزیزانتون اندازه بگیرید چون یه هو بالاست ولی علامتی نداره

فشار خون بالا و قند بالا

به رگهای کلیه و چشم و قلب اسیب میزنن که غیر قابل درمانه

🌀🌀🌀🌀اگه فشارتون و قندتون کنترل شه هیچ اسیبی نمیزنه خیلی خیلی کنترلش راحته  داروهای خیلی خوبی اومده و البته ورزش تغذیه مناسب و حذف استرس همه خیلیییی کمک کننده است🌀🌀🌀🌀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تحربه فضاررخون بالا داشتم و شش هفت ماهی دارو استفاده میکردم

بعد از زایمانم فشار خونم در عرض یک ساعت میره ۲۷

البته خونریزی کردم

اگر گزارش نمیداذم به دکترا …

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
مادرم فشار خون داره

اگر قرصهاشون بخورن و رعایت کنن هیچ اتفاقی نمیوفته من هزار تا ادم میشناسم چهل ساله دارن قرص فشار میهورن و ماشاالله سالمن

البته قرص فشار  و در کنارش ارامش و رعایت رژیم  و ....که فشار در محدوده نرمال باشه 

کار راحتیه 

عزیزم خدا انشالله بهت سلامتی بده 27 خیلی زیاده که

یادم نمیره تو ای سی یو باهام چیکار کردن

انشاله خدا به همه سلامتی بده ماهم توشون

من تحربه فضاررخون بالا داشتم و شش هفت ماهی دارو استفاده میکردمبعد از زایمانم فشار خونم در عرض یک ساع ...

حتما دکتر برید فشار خون وقتی تو محدوده نرمال قرار بگیره حالا به وسیله دارو دارو یا رژیم غذایی یا ترکیبی از چند راهکار و ...هیچ اتفاقی نمیفته

یادم نمیره تو ای سی یو باهام چیکار کردنانشاله خدا به همه سلامتی بده ماهم توشون

الهی عزیزم، خیلی سخته فشار اینا، مادرشوهرم دیابت و فشار خون داره، بیچاره کلی دارو میخوره، کلی از زندگی ساقط شده، از اعصاب افتاده

حتما دکتر برید فشار خون وقتی تو محدوده نرمال قرار بگیره حالا به وسیله دارو دارو یا رژیم غذایی یا ترک ...

فعلا شرایط اینو ندارم مدام برم دکتر

چون بیمه درست و حسابی ندارم،همین که هورمونامو فعلا کنترل کنم غنیمته

کبدمم چربه 🤨

الهی عزیزم، خیلی سخته فشار اینا، مادرشوهرم دیابت و فشار خون داره، بیچاره کلی دارو میخوره، کلی از زند ...

اره بابا وقتی فضار میره بالا خفگی به ادم دست میده و چشم درست وحسابی نمیبینه ،خیلی بده