2777
2789
عنوان

چرا شوهر کردنو دستاورد میدونید❓️

101 بازدید | 13 پست

من یه دوستی دارم ک ۱۵ سال باهم دوست بودیم.زیر ک بم زندگی همدیگه رو میدونیم.عین خاهره برام

همییییشه ارزوی خوشبختی و شادیشو داشتم و دارم

ولی خب ماخیلی باهم متفاوتیم.مثلا اون مذهبیه من اصلا

اون تایپ پارتنرش کاملا متفاوته با مال من

خلاصه بعد ۷ سال دوستی،الان شرایط مهیا شده کهداره با پارتنرش ازدواج میکنه.خودشم میدونه من چقدر از ته دلم خوشحال بودم براشون.من همه چیمو میگم بهش و خب چون من واقعا سخت پسندم و خیلییی سخت اعتماد میکنم و سخت میرم تو رابطه سینگلم.و خب من کلا هدفم ازدواج نیس حتی اینو به پسرایی ک میان سمتمم میگم ک من ادم ازدواج و تشکیل خانواده نیستم.اهدافم متفاوته به هرحال

بعد هربااار ک من با این. دوستم حرف میزنم و حرف ازدواجش میشه و من ذوق میکنم برمیگرده میشه حالا ایشالا قسمت خودت😐ایشالا یه پسر خوب برات پیدا شه.ایشالا توهم یکیو پیدا کنی!

یعنی یجوری میگه انگار بخاد پز بده یا به من حس ترحم بده.و جالب اینه ک درامد من به تنهایی از درامد شوهر اون بیشتره😂

خب چرا وقتی میدونی من چجور ادمیم الکی میخای پز بدی اخه!من حتی معیارام با معیارای اون زمین تا اسمون فرق داره و فقط چون دوسش دارم مثل یه خاهر ذوق میکنم براش...

خدا وکیلی قبل اینکه اردواجو دستاورد ندونید.ازدواج یهه انتخابه

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مذهب =7 سال در رابطه 

کاش خودشون خودشون و زیر سوال نبرن

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

شاید بر اساس عرف اینو میگه 

چون غالبا وقتی به یه نفر ازدواجش رو تبریک میگی یا واسش ذوق می‌کنی طرفم مقابل هم فکر می‌کنه دوست داری و این ذوق و خوشی رو متقابلا واسه خودت هم میخواد 

بد فکر نکن ، بعید می دونم اونطور که فکر میکنی باشه

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه