2777
2789

من این بار سوم هستش ای یو ای میکنم در روز ششم دردهای پریودی بخصوص درد پهلو شبیه به درد کلیه چون هر موقع که پریود میشم دقیقا اینطور درد ها سراغم میان چن بار بی بی چک زدم ی هاله خیلی ضعیف که بیشتر شبیه به خط تبخیر تشکیل میشد وهیچ گونه علایم بارداری هم ندارم،ی پنج یا سه روز هم به پریودیم مونده 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
محتاج دعا هستم
0
0%
امیدوارم دامن همه منتظران سبز بشه
0
0%

سلام من از برنامه ای یو ای نمی‌دونم ولی خودم ده روز مونده به موعدم بی بی میزدم هاله مینداخت، ۴۸ ساعت بعد تکرار کن انشاالله پررنگ‌تر میشه و بارداری

ارباب شدی که رو به هرکس نزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الآنم بعد یک سال و نیم پریود شدم تیرماه و خبری از پری دیگه نیست و هرچی بی بی میزنم هاله داره بعد دو سه ساعت

کلافه ام و از استرس دارم خب میشم و چون تنظیم نبوده پریم اصلا نمی‌دونم موعدم کی هست

ارباب شدی که رو به هرکس نزنم