2777
2789

من خیلی بدبختم از این بابت

مامانم سر من گفت تیز هوشان سخته من نرفتم 

به جاش رفتم نمونه....چندماه بعدم فهمیدیم چه اشتباهی کردیم 

الان خواهرم میخواد اماده بشه برا تیزهوشان با همراهی من و مامانم 

من رفتم دبیرستان هیچی از کنکور حالیم نبود خانوادمم چیزی نمیدونستن ازش ولی الان خواهرم و خانوادم به واسطه من کاملا با کنکور و تراز و رتبه و ... آشنا هستن

انتخاب رشته ام به تازگی یاد گرفتن...

پس فردا ام بره دبیرستان کلی تجربه دارم که استفاده میکنه...

این فقط از لحاظ درسی بود...بقیش بماند 

مامان بابام سر من یاد میگیرن و برا خواهرم استفاده میکنن

خدایااااا...هیچی 🐁🧫💔🥲

شما هم؟

😂😂😂😂😂

واییی چه خشگلیییییی توووووو😃🩷✨️...یه بوس نمیدی؟😋🤭😚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوهوم جالب اینکه خودشون قبول ندارن

مامان من قبول کرد دیگه انقدر گفتم😂😂😂

خیلی راحت میگه تو موش آزمایشگاهی مایی

آره اینطور بوده و هست .ولی من که الان یک عدد ننه هستم در زمان هر کدام از بچه هام سعی کردم بهترین اونی باشم که بلد بودم ومی تونستم مثل مامان تو که می خواست سختت نباشه اما اشتباه کرد بعد از این برای هر چیزی به جای آزمایش روی خودت تحقیق کن البته از یه غریبه ی متخصص نه آشنای حسود یکی پیدا میشه با تجربه تر از تو باشه درضمن توی تصمیمات احتیاط کن اما ترسو نباش منظورم اینه که تصمیم آخرت رو از روی احساس وعلایقت و صدای قلبت بگیر .

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
آره حالافرق تیزهوشان ونمونه وسمپادوایناروبذامون توضیح بده

تیزهوشان تو منطقه ما از سطح بالاتری برخورداره

معلمان حرفه ای و با تجربه تر 

نمونه معلمان سطح پایینتر و پوچ

مدیریتش هم عوض شد و کلا به فنا رفت 

جو درسی تو تیزهوشان خیلی قوی تره 

ولی تو نمونه کمتر و به تدریج کم و کمتر هم شد

قبولی پارسال تیزهوشان : ۹ نفر پزشکی و دندون استان تهران با رتبه خوب

نمونه : پزشکی تعهدی ایران/دندون کرج سهمیه ۲۵ درصد 

البته ما تو رشته انسانی و ریاضی رتبه های ۷۲ و ۹۸ و ۲۲۵ و ۲۵۰ و کلی زیر ۲۰۰۰ داشتیم

ولی تو تجربی اوضاع خیلی داغون بود...

وای 🤣🤣چقد گناه داریم ما میگم خوبه مادرت قبول داره

خیلییی مظلومیمممم🥲💔😂

الان میگن برو دانشگاه ببینیم چی میشه...