2777
2789
عنوان

همسرم پول نمیده

278 بازدید | 33 پست

واقعا عصبیم کرده ، الان عقدیم من خیلی مراعاتشو میکنم مخصوصا الان که تازه خونه خریدن و خرجاشون زیاده اصلا یادم نمیاد اخرین بار کی بهم پول داد !  ولی از اول همینطوری بود اوایل عقدمون سرکار میرفت ولی میگفت پول ندارم چون پولشو میداد به خونوادش  الانم میگه ندارم چون سرکار نمیره برای باباش کار میکنه بدون مزد و میگه اونا برامون خونه خریدن حقشون به گردنمه ، 

من میترسم این اوضاع بعد عروسیمونم همینطوری باشه چند بار سر این موضوع بحث کردیم بهش گفتم من میخوام مستقل باشیم ، حسابت از خونوادت جدا باشه ولی برا مخارج خودش یا ماشینش همیشه کارت مامان باباشو میگیره ولی وقتی من ازش میخوام میگه از مامانه من خودم ندارم 

چند میلیارد خرج خونه کردن ولی پول تو جیبی هیچی نداره چه برسه بخاد به من بده  نمیدونم چیکار کنم لطفا خواهرانه نظرتونو بگین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی تا اخر عمر قراره پول تو جیبی بگیره؟!

والا بچه ۱۰ سالم میزنن به کارتش خودش خرج میکنه

اینا کارتشون میدن ؟! مگه بچه اس

به نظرم به مشکل میخورین

شغل شوهرت چی هست 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

خسیسه؟؟

من همسرم تو دوران عقد اصلا بهم پول نمیداد از بابام میگرفتم خرج رفت و امد دانشگاهمو

ولی بعد از عروسی بدون اینکه بهش بگم میده 

شاید همسر تو هم عین همسر من فکر میکنه مسئولیتی تو دوران عقد نداره

الهی به امید خودت...  
یعنی تا اخر عمر قراره پول تو جیبی بگیره؟!والا بچه ۱۰ سالم میزنن به کارتش خودش خرج میکنهاینا کارتشون ...

خودش نمیخواد 

به قول شما حتی برادرزاده هاش که مدرسه میرن از خودش بیشتر تو حسابشون پول دارن  ولی خودش معتقده حساب ما و مامان باباش نباید جدا باشه 

خسیسه؟؟من همسرم تو دوران عقد اصلا بهم پول نمیداد از بابام میگرفتم خرج رفت و امد دانشگاهموولی بعد از ...

منم خرج دانشگاهمو از بابام میگیرم یه هزار تومن بابت دانشگاه خرجم نکرده ، خسیس شاید .. 

خودش نمیخواد به قول شما حتی برادرزاده هاش که مدرسه میرن از خودش بیشتر تو حسابشون پول دارن ولی خودش ...

تک بچس؟! 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
بایستی از الان باهاشون صحبت کنید که هر ماه به مبلغی رو علاوه بر خرج های خونه به حسابتون واریز کنن... ...

گفتم بهانه های مختلف میاره میگه تو درک نمیکنی الان وضعمون چطوره کلی خرج خونه کردیم هنوز هزینه ها مونده ، 

در صورتیکه من هیچ وقت توقع زیادی نداشتم شاید مشکلم همینه