2777
2789
عنوان

بخاطر شرایط اخیر خونه ارزون شده🤔

239 بازدید | 26 پست

ی شخصی میگف اشتباه کردین خونه ساختیت پولهاتون رو طلاخریده بودین الان میشد راحت بهترین خونه رو بخرین خب ما از کجا میدونسیم تازه همه طلاهام هم فروختم😔

ماهم طلا فروختیم خونه خریدیم  

ربطیم به شرایط نداره بازار راکده پول دست مردم نیست

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی میگن. ولش کن 

اگر طلا گرون شد بقیه چیزا هم گرون شد. 

فقط طلا نبوده که گرون شده 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

مهم اینه خونه دار شدین بهش فکر نکن

همه ما موقعیت های خوبی رو گاهی از دست دادیم ک ابن خیلی طبیعیه چون علم غیب نداریم و شرایط پایدار نیست که تحلیل ها درست و دقیق از آب در بیاد

الهی به امید خودت...  

فقط منطقه ۳ تهران و سمت تهران پارس و نارمک ارزون شده 

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

مهم اینه خونه دار شدین بهش فکر نکنهمه ما موقعیت های خوبی رو گاهی از دست دادیم ک ابن خیلی طبیعیه چون ...

درسته عزیزم ولی خیلی سختی کشیدیم حالا ک بش رسیدیم اینجوری

البته هزارمرتبه شکر