2777
2789
عنوان

سزارین و برداشتن فیبروم

110 بازدید | 14 پست

خانما من همچین عملی پیش رو دارم کسی تجربه ای داره ؟؟از نظر درد و سختی نمیدونم چجوریع

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سر زایمان دومم دکتر چندتاشو برداشت گفت اونایی که جلو بودن برداشتم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ...توروخدا بهم بگو درد داشتی بعد عمل ؟؟تونستی به بچه رسیدگی‌کنی؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای من روی دیواره سگمان قدامی هستش یعنی جلوعه و تو مسیر زایمان ..۱۲سانت شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم ...توروخدا بهم بگو درد داشتی بعد عمل ؟؟تونستی به بچه رسیدگی‌کنی؟؟؟

تا روز بعد عمل درد داشتم یکم بیشتر از سزارین اولم ولی نمیدونستم ممکنه بخاطر فیبروما باشه اما آره بلند شدم بچم تو دستگاه بود ولی از روز دوم بلند شدم رفتم دنبال کارام 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
برای من روی دیواره سگمان قدامی هستش یعنی جلوعه و تو مسیر زایمان ..۱۲سانت شده

اینم خوبه که جلوی مسیر باشه چند ثانیه ای دکتر جداش میکنه

تا روز بعد عمل درد داشتم یکم بیشتر از سزارین اولم ولی نمیدونستم ممکنه بخاطر فیبروما باشه اما آره بلن ...

ممنون عزیزم انشالله برای منم به خوبی پیش بره

1
5
10
15
20
25
30
35
40