2777
2789

مثلا روزی یکبار دوست دارید کسی پای صحبت های شما بشینه. 

دو روز یکبار

یا روزی چند بار

چون ما مردا چنین حس نیازی نداریم، برای همین درکی از این بابت نداریم. اگر هم دوست داشتید این حس نیاز رو کمی توضیح بدید که برای من قابل درک بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه رسم نمودار نیازی نیست.مثلا آخرین بار و دفعه قبل کی بود، فاصله بین دو معمولا چه قدر هست. در همین ح ...

رابطه زن و شوهر مثل رابطه اعضای یک بدن هست هم رو کامل میکنن اگر محبت باشه بینشون شناخت به وجود میاد و نیاز به گفتن و یاداوری نداره 

زنا دوست دارن شوهرشون زیاد باهاش حرف بزنه و محبتشو ابراز کنه و بوسش کنه نوازشش کنه موهاشو ناز کنه همش ازش تعریف کنه مثلا وای امروز زیباتر شدی 

و ،،،،

من خودم بشخصه شوخی خیلی دوست دارم همسرم شوخی های بامزه انجام بده فکر میکنم همه خانما دوست دارند

امیدوارم بدردت بخوره و به همسرت عشق بدی 

اگه همسرت عشق بگیره ازت به خانواده خودش و خانواده خودت و بچه هاتون عشق و شوق و محبت میده و هیچ تنشی به وجود نمیاد

این بحث های خاله زنکی عروس و مادرشوهر همش از اینه که مرده به مامانش محبت می‌کنه به زنش نه توقع داره زنه هم هیچی نگه و غیره‌

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،،