2777
2789
عنوان

چادر زن بابام از اون جنس خوبا بود اونوقت چادر من چندساله کهنه است

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 35 پست
گرون

چند حدودا ؟ جنسی باشه که فوری چروک نشه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند حدودا ؟ جنسی باشه که فوری چروک نشه

من قدم ۱۷۰ از کانال چادرفروشی تو هفدهدشهریور گفت کرپ کره ای یک میلیون و نهصد

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

مابچه بودیم،از لاغری وضعف عین بچهای غزه بودم،بابام بازن همسایه دوست شده بود بعد جگر گوسفندگرفته بود کباب کرده بود داده بود مادرم ببره بهش بده،مادرمم میبره دوتا کوچه اونورتر خودش میخوره،نگو بابام مادرمو میپاییده ومیبینه نداده ی دل سیر بازنجیر کلفت کتک میزنه،الان پدرم فوت شده ونمیتونه این جریانتات را هضم کنم

من قدم ۱۷۰ از کانال چادرفروشی تو هفدهدشهریور گفت کرپ کره ای یک میلیون و نهصد

مرسی عزیزم ❤️

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
مابچه بودیم،از لاغری وضعف عین بچهای غزه بودم،بابام بازن همسایه دوست شده بود بعد جگر گوسفندگرفته بود ...

عزیزم،فراموش کن تو مقصر نیستی که به خاطر این قضیه خودتو اذیت کنی

وااای. .‌یعنی چییی.‌ادم ازون بابا متنفر میشه

اره بعد مرگش خیلی گریه وزاری میکردم بعد چندسال سر  بحث ارثیه که دایی هام کشیدن بالا مادرم از گذشته گفت که چقدر اذیت بوده و برادروپدرش هیچ حمایتی نکردن،چقدر برای مادرم گریه کردم

الان ضعف پلاکت خون دارم بخاطر تغذیه نامناسب بچگی ،چطور پدری بود حاظربود ی زن هرز بخوره بچش نخوره،

خوب پدر خوبی نبوده همه ادما تو این زندگی روی بد زندگی رو یه جوری می چشن تو هم از پدرت کشیدی .اگه فراموش نکنی خودت اذیت میشی فک کن پدرت اونقد از نظر روحی مشکل داشته که این کارارو کرده