2777
2789

الان یکی میادمیپرسه یعنی صندلی راحتتر میخره باخودش میاره؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون هست نمیدونم چه جوری

یه جور دیگشم اینجوریه مثلا  ۳ سال روسیه میخونی بعد میایی ایران یه صندلی میخری صد و خورده ای  و میری تهران ادامه درستو میخونی 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
خب همون ازاد میشه یعنی؟یا پول میدن میرن دولتی ؟:////چه زندگیه

بدون اينكه رتبه خوبي اورده باشه ميره ميشينه سركلاس پزشكي شهيد بهشتي

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

الان یکی میادمیپرسه یعنی صندلی راحتتر میخره باخودش میاره؟

ب ولای علی با دیدن عنوان فک کردم اسی میخواد صندلی راحتی بخره برای مدتی ک درس میخونه تا کنکور🤣🤣🤧

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

فکرنکنم خیلی راحت باشه یکی از آشناهای ما خریده بود یک سال دانشگاه علوم پزشکی خوند بعد یک سال فهمیدن اخراجش کردن الان ازهمه چی محرومه کنکور مجدد دانشگاه حتی پیام نور یا آزاد ،آبرو نموند براشون 

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

تو دانشگاه ما یکی بود بهداشت میخوند انتقالی گرفت پرستاری رتبش خیلی بدتر از ما بود. و یه عالمه پزشکی هایی که از قبرس و ترکیه بعد یه سال اومدن پزشکی ایران تا دلت بخواد هست اینا که هیچه در براربرش

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

خرید صندلی خیلی راحت نیست صدتا سیستم و آدم هست که بهت گیر بدن به همشون نمیتونی پول بدی آخر سرم لو میری بدبخت میشی

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

ب ولای علی با دیدن عنوان فک کردم اسی میخواد صندلی راحتی بخره برای مدتی ک درس میخونه تا کنکور🤣🤣🤧

عذرا روشو بالانیار خودمم همین فکروکردم😜🤣🤣

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.