2777
2789
چادر میپوشن که حجابشون کامل باشه، بعد مینی اسکارف بپوشی که حجابت نصفه بشه؟؟؟خب چه کاریه چادر میپوشی؟ ...

ربطش چیه قرار ینست گردنم بیرون باشه فکر کنم تصور اشتباه دارید🤦🏻‍♀️یا من  الان کجای این دختر گردنش بیرون؟ 

اره ما توب خونه عروسی‌ میگیریم شهرمون

خب  اره ما  هم توی  خونه  میگیرن  باغ   سالن   همیشه  هم  جدا  هست  زنونه  و مردونه   ولی  بعضی  مردا  ها  که  محرم  عروس  هستن  میان  تو  و  من  اصلا  راحت  نیستم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره. ن ربطی ب یقه نداره اصلا. ما جنوبیم. اونجا رسمه. شبیه بندر عباسی ها هست لباس و شال هامون و چادر ...

اوووو یس اونجور که سته لباستونه اما من تهرانم همه تیپ خفن آرایش خلیجی طور یقه باز   بازو باز مو هم شال مینداختن هی میفتاد با ناخن میزاشت رو شینیون هاشون😆

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
فک کنم‌ منظورش لباس محلی باشه مثال لر ها روی لباس مجلسیشون یه شال حریر هست که وصل میکنن رو سرشون

لباس محلی مون بله شبیه لر ها هست. ولی لباس محلی رو فقط حنابندان اونم اقوام درجه ۱ میپوشن. بقیه لباس مجلسی و شال مجلسی مثل شال. حریر یا توری با چادر رنگی حریر کار شده یا چادر ژاپنی یا چادر بندری میپوشن. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

لباس محلی مون بله شبیه لر ها هست. ولی لباس محلی رو فقط حنابندان اونم اقوام درجه ۱ میپوشن. بقیه لباس ...

آهان خب بسلامتی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
نه! چرا باید بد باشه؟!من سر میکنماگه گردنت مشخص نمیشه چه اشکالی داره؟!مینی اسکارف خوشگل و شیک سر کنو ...

شما چادری هستید؟ خب اصلا ندیدم چادر با مینی اسکارف پیجی دارید بهم بدید؟ 

ربطش چیه قرار ینست گردنم بیرون باشه فکر کنم تصور اشتباه دارید🤦🏻‍♀️یا من الان کجای این دختر گردنش ...

ربطش به اینه که چادر یعنی حجاب کامل

مینی اسکارف یعنی حجاب نصفه، مخصوص اونایی که نمیخوان حجابشون کامل باشه

حالا اگه شما تصور دیگه ای از چادر و مینی اسکارف و حجاب داری، بحثش جداست

ربطش به اینه که چادر یعنی حجاب کاملمینی اسکارف یعنی حجاب نصفه، مخصوص اونایی که نمیخوان حجابشون کامل ...

بله عزیزم

تا وقتی پوست و حجم بدنت مشخص نمیشه و رنگ و طرحش زننده نیست هرچی دوست داری بپوش و ست کن و کیفشو ببر

پیج ساجده رو ببین و از پیشنهاداتش توی پیج مادلی و فهیمه بقیه ی بچه ها برو پر از ایده های خوبه 

saaj.collection