2777
2789

من یه هفته دیگه انتقال دارم ولی الان چند روزه حالم بده استرس اعصاب خورد علتش هم فقط شوهرمه خودشم انگار ن انگار کلا از زندگی ناامیدم نمیدونم چرا ابنجوری شدم دم انتفالی اگه حوصله دارین بیابن درد دل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزبزم سعی کن اروم باشی ارامش الان خیای مهمه برات

سعی میکنم اما هر چی نزدیکتر میشم انکار کلی کار نکرده دارم انگار همه دنیا بهم ریخته هیچی سرجاش نیست اونم اصلا بلد نیست ارومم کنه گریع هامو ناراحتیهامو ولی هبچ کاری نمیکنه ارومم کنه😭😭

سلام عزیزم خوبی؟ انشالله که همه چیز به راحتی برات میگذره . همسرت هم شاید استرسش رو اینجوری نشون می د ...

نمیدونم ولی چند وقته میگم قبل انتقال منو ببر زیارتی ولی براش مهم نیست میگم بیا کارای نکرومو انجام بدیم نشه باعث استرسم تو انتقال ولی الان انگار خیلی بدتره همش تو بغضم دلم شکسته خیلی 

نمیدونم ولی چند وقته میگم قبل انتقال منو ببر زیارتی ولی براش مهم نیست میگم بیا کارای نکرومو انجام بد ...

ببین کارهای نکرده رو ولش کن تمرکزتو فقط بذار روی انتقال و آرامشت. کار همیشه هست الان این واجب تره. بذار انشالله از این مرحله به هوشی بگذری وقت برای کارهای دیگه پیدا میشه. همسرت هم اگه‌همراه‌نیست بزن به در بی خیالی ببین با چه چیزای دیگه ای حالت بهتر میشه اونو انجام بده حالا زیارت نشد چیز دیگه

ببین کارهای نکرده رو ولش کن تمرکزتو فقط بذار روی انتقال و آرامشت. کار همیشه هست الان این واجب تره. ب ...

الان تو دارم گریه میکنم تو گوشی و آهنگ غمگین اون درحال دیدن  کلیپ خنده دار  تو اینستا چطور ببخیال بشم بدتر این رفتاراش حالمو بد کرده

[QUOTE=392604495]الان تو دارم گریه میکنم تو گوشی و آهنگ غمگین اون درحال دیدن  کلیپ خنده دار  تو اینستا چطور ...[/QUOT

بابا اصلا منتظر نمون اون خوش‌حالت کنه. اول اون آهنگ غمگین و قطع کن معلومه که حالتو بدتر می‌کنه پاشو برو صورتتو بشور بعد ببین تو یخچال خوراکی ای شربتی چیزی هست که الان حالتو بهتر کنه هر چیز کوچیکی که خس‌مسکنس یک‌درصد حالتو عوض می‌کنه انجامش بده چه میدونم پیاده روی کن، لباستو عوض کن یه آرایش ملایم بکن ولی اصلا و ابدا توی حالت افسردگی نمون و تشدیدش نکن 

الان تو دارم گریه میکنم تو گوشی و آهنگ غمگین اون درحال دیدن کلیپ خنده دار تو اینستا چطور ببخیال بش ...

عزیزم حق داری درک نشدن بده میدونم چی میگی یه مدت توام مثل اون شو برات مهم نباشه شاید فرق کرد توکلت به خدا باشه گلم