2777
2789
عنوان

پایین بودن جفت

166 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من هفته 16 بارداریمه چهارشنبه رفتم سونو بهم گفتن جفت پایینه یعنی در حاشیه قرار گرفته دکترم توضیح داد که خیلی کمه ولی باید مراقب باشم و کلی چیز بهم گفت که انجام ندم کسی تجربه ای داره

بله عزیزم منم مثه شما بودم تو هفته ی 26کاملا کشیده بود رفته بود بالا....فقط باید لز فرنگی استفاده کنی پله قدغنه...کاره سنگین اصلا حموم کم برو...استراحت زیاد تا بکشه بره بالا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استراحت زیاد بکن زیاد تحرک نداشته باش پله بالاپایین نرو سعی کن نزدیکی نداشته باشی به مرور بالامیره مال دوست من از ماه پنجم بالارفت

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

سلام منم دیروز رفتم سونو دکتر سونو گفت جفتت یکم پایینه طول سرویکسم هم گفت ۳۵ امروز نوبت دکتر دارم البته شیاف پروژسترن هر شب استفاده میکنم ولی یه بچه به خاطر جفت پایین از دست دادم البته اون موقع اصلا رعایت نکردم چون نمیدونستم جفتم پایینه ولی الان خیلی رعایت میکنم البته الان اگه رعایت کنید میره بالا فقط زیاد نشسته و سر پا نباشید استراحت نسبی داشته باشید دوش آب گرم طولانی هم نگیرید 

استراحت زیاد بکن زیاد تحرک نداشته باش پله بالاپایین نرو سعی کن نزدیکی نداشته باشی به مرور بالامیره م ...

نزدیکی که الان 4 ماهه ندارم پله هارو هم با آسانسور میرم