2777
2789
عنوان

دزدی کردم😂😐

332 بازدید | 30 پست

خودکار یه نفر که خیلی دوستش دارمو برداشتم فقط چون دوستش دارم نه چشمم خودکارشو گرفته بود نه چون دزدم...ولی الان یه جوریم.خودکاره شاید تهش ۳۰ تومن باشه ولی بازم خب..یدونه بخرم بذارم سرجاش میفهمه کار من بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🗿

♱㊗️🔱‌-حَـسـبـے‌لله-  ب‍‌ال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  جوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم._ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」