2777
2789
عنوان

چقدر خانواده طرف مقابل مهمه

87 بازدید | 9 پست

هفته پیش که دو روز تمام با همسرم دعوا کردیم که نریم خونه خواهرش اما چون پدر مادرش زنگ زدن بیا مارو هم ببر آقا پاشد رفت.منم از لجم نرفتم

حالا این هفته پدرشوهرم زنگ زده ماشینتونو بدید میخوام برم خونه دخترم😐

ماشین ماشین منه و همه پولش از زحمات خودمه بار صدمه این خانواده سواستفاده گر از این درخواستا دارن

منکه ماشین ندادم اما همسرم دمقه

واقعا از دست تفاوت گذاشتناشون خستم درعمل عاشق دخترا و داماداشونن و از ما فقط پول و ماشین وکار میخوان

همسرمم اینجور موقعا احساسش به منطقش غلبه میکنه…

شما بگید چیکار کنم

هیچی 

سر ماشین و ...دعوا راه ننداز با شوهره 

اگه مرد خوبی هست 

این اهن و ....عمرشون از ماها بیشتره 

الکی زهر نکنید زندگی رو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم سخته اما فک کن پدر مادر خودت از شوهرت چیزی میخوان بده برن چه اشکال داره هزینه سرویس اینارو بگو شوهرت خودش بده 

اصلا نمیخوام ناراحتت کنم اما یه روزی ممکنه حسرت بخوری چرا بیشتر محبت نکردی دنیا دنیایی نیست آدما امروز هستن فردا نه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
هیچی سر ماشین و ...دعوا راه ننداز با شوهره اگه مرد خوبی هست این اهن و ....عمرشون از ماها بیشتره الکی ...

قبول دارم حرفتو اما انقدر از من و همسرم سواستفاده کردن این خانواده که دیگه تحملم تموم شده

هیچی سر ماشین و ...دعوا راه ننداز با شوهره اگه مرد خوبی هست این اهن و ....عمرشون از ماها بیشتره الکی ...

یعنی شما حاضرین ماشینی که آهنه و پولی که کاغذه رو الکی ببخشید به ادم هایی که رفتار تبعیض امیز دارن و ازتون سواستفاده مبکنن؟! 

میدونم سخته اما فک کن پدر مادر خودت از شوهرت چیزی میخوان بده برن چه اشکال داره هزینه سرویس اینارو بگ ...

میدونی ۵ ساله با همین فکر جلو رفتم باهاشون اما دیگه توقعاتشون سر به فلک کشیده و علننا منو همسرم کمترین توجه رو میکنن

یعنی شما حاضرین ماشینی که آهنه و پولی که کاغذه رو الکی ببخشید به ادم هایی که رفتار تبعیض امیز دارن و ...

الکی نه عزیزم چرا ببخشم 

به عنوان قرض اره 

زیاد اینکارو کردیم 

برام مهم نی عزیز کسی باشم یا نه 

که رفتار تبعیض امیز داشته باشن یا نه برام اصلا مهم نی 

نیازی به این نوع محبتها ندارم اخه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️