2777
2789
عنوان

لطفا منو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 54 پست
مطمئنی جز شما کسی تو زندگیش نیست؟اگر واقعا بهش ایمان داری خب خیلیا هستن دورن تعطیلات میرن سرمیزنن ال ...

دو ماه جدا شدیم چطوری کسی انقدر زود بره تو زندگیش کلا خونس تعطیلات و یه باشگاه میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ي فرصت بده با خانوادش بيان تا تابستون هست مدرسه تعطيله همو ببينيد و با خانوادت تصميم بگيرب پسر هم بگ ...

چند ترم از دانشگاهش مونده قراره بعد تموم شدنش رسمی کنیم

اگه بیان هم چیزی درست نمیشه 

تصمیم دوتامون مهمه فعلا 

بقیه حله 

دو ماه جدا شدیم چطوری کسی انقدر زود بره تو زندگیش کلا خونس تعطیلات و یه باشگاه میره

شما کسیو ندیدی همزمان با دونفر باشه بعدم مگه شما دوربین داری تو خونش که میگی همش باشگاه یا خونه

من تمام حرفم اینه اگر میدونی که واقعا پسر پاک و خوبیه و بهت علاقه داره از دست نده باید جدی تحقیق کنی سبک سنگین کنی عاقلانه تصمیم بگیری با مشاورم بدنیست صحبت کنی

چند ترم از دانشگاهش مونده قراره بعد تموم شدنش رسمی کنیماگه بیان هم چیزی درست نمیشه تصمیم دوتامون مهم ...

بقيه هم مهمه

همينطور ك الان ما ميخايم كمك كنيم حرفي بزنيم ك شايد توي تصميمت تاثير بذاره اين حرف رو خانوادت ك مهم ترين دليل تصميم گيريت هستن ميزنن

چرا توي تنهايي و بي خبري از خانوادت تصميم بگيري؟