2777
2789
عنوان

ازدواج

204 بازدید | 21 پست

نمیدونم قسمته،حکمته،تقدیره یا چییی

وگرنه مگ میشه واسع ی پسررر دختری نباشه؟؟؟

شنیده بودم دخترا اینجورییین ولی ن بعضی پسرام اینجورین یکیش خود من

ازدواج فقط باید بختت خوب باشه و پیشونیتتت همین مهم نیست ک خوسگل باشی یا معمولی

ی قانونایی مزخرفی وجود داره ک خیلی دقیق و حساب شدس

بعنوان ی جووون الان دوست دارم زن بگیرم و بچه مو ببینم ن چند ساله دیگ 

هر چی زور میزنیم هر چی کار میکنیم نمیشه ک نمیشه ضرر پشت ضرر بدبختی پشت بدبختی چرااا اخه؟

ی مدتی نبودم اصلا ولی اینجا خیلس خوبه یاز حرفی ک نمیتونی ب کسی بگی میای اینجا میگی دردی دوا نمیشه ولی ادم سبک میشهههههه

ی زمانی خاستم ۲۵سالگی زن بگیرمم ولی الان ۲۸شدمو هیچ غلطی نکردم 

دنیا شده پر جوونایی ک ارزوهاشون شدن حسرت،بعد میگن فلانی چرا اینجوریه یا زن نمیگیره دلی ک بمیره طول میکشه زنده بشهههههه

هیشکی حال دلش خوب نیستت مجرد متاهل نداره،ولی خب متاهلا باز یکی رو دارن باهاش حرف بزنن

تف بدنیاااااا فقط زجر کشیدنشو ب چشم دیدیم

ایلام خاکمه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا ازدواج کن بعد با همسرتون بقیشو بسازید کم کم قرار نیس که همه چیز همون اول جور باشه..

مشکل مالی درست میشه ولی باید ی دختر پیدا بشه ک تورو بفهمه ب حرف زدن ک همه خوبن و عالی و بساز تو شرایطش باید قرار بگیری و خودتو نشون بدی ک نمیگم نیست خیلیارو میشناسم ک ساختن ولی ما از این شانسا نداریم

ایلام خاکمه....

چرا به خواهرت و مادرت یا زنای دور برت نمیگی یه دختر خوب واست پیدا کنن؟

فوقش میرین باهم آشنا میشین مناسب هم نبودین مستقیم با احترام میگین مناسب هم نیستین

خانوما بهتر و راحت تر میتونن یه دختر خوب واست پیدا کنن

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

چرا به خواهرت و مادرت یا زنای دور برت نمیگی یه دختر خوب واست پیدا کنن؟فوقش میرین باهم آشنا میشین منا ...

هر چی خوردیم از فامیل و درو همسایه بوده

ازدواجم باید شرتیط اوکی باشه دیگ خداروخوش نمیاد ی دخترو بیاری زیر سقف خونه ت سختی بکشه خوشم نمیاد 

فعلا سختی اارو خودم میکشم تا وقتی ک اومد چیزی حس نکنه

حرفتون درسته ولی خب مردا دوست ندارن کسی ضعفشونو ببین

دوستام میگن طلا نخر بعدش بخر واسش ولی بخدا خجالت میکشم وقتی سر سفره عقد باشم و دستش خالی باشه

ایلام خاکمه....

هر چی خوردیم از فامیل و درو همسایه بودهازدواجم باید شرتیط اوکی باشه دیگ خداروخوش نمیاد ی دخترو بیاری ...

حق دارین

الان یعنی مثلا امکان فراهم کردن زندگی مشترکتو ندارین از لحاظ مالی؟

شغل چیه ، به فکر شغل جانبی نیستین ؟

وام هم جواب میده اگه میتونین از پس قسط بر بیان

باهمه اینا میشه زندگیو درست کرد

نیاز نیست نقطه ضعف به کسی نشون بدین ، فقط مثلا بگین یه دختر خوب واستون پیدا کنن ، بعد خودشون بفهمن که شما اهل روابط سطحی نیستین

به در و همسایه و فامیل که نباید هیچی بگین ، درست نیست اصلا ، مخصوصا اگه ادمای خوبی نباشن

ولی خانوادتون خوبه یا مثلا به کسی که اعتماد دارین و خوبن

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

حق دارینالان یعنی مثلا امکان فراهم کردن زندگی مشترکتو ندارین از لحاظ مالی؟شغل چیه ، به فکر شغل جانبی ...

وضعم بد نیستااا

خونه دارم ...شعلمم دارم راضیم خداروشکر 

بخدا پارسال تاپیک زدم ک میخام وسیله خونه بخرم فرش و میل و تی وی لباس شویی و یخچال گفتن نخررر بذار ب سلیقه خانومت باشه ک نخریدم پول رو دادم یکی درررر رفتتت 🤦🏽‍♂️

الانم دوباره دارم پول جمع!میکنممم خونمو ترو تمیز میکنم وسیله مسخرم یراش اصلا مام نیست چیزی دختر بیاره یا نیاره فقط ی ختر پاکو بادرکو شعور میخام همین واسم کافیه بخدا

لب تر کنم مادرم فوری میدا میکنه ولی خب من شهریوری ی غرور خاصی دارم کلا مردا اینجورین تا جیبشون پر نباشه اعتماد ب نفس ندارن 

دختر مردم هزارتا آرزو داره ک میاد خونه شوهرررر

ایلام خاکمه....

وضعم بد نیستاااخونه دارم ...شعلمم دارم راضیم خداروشکر بخدا پارسال تاپیک زدم ک میخام وسیله خونه بخرم ...

خیلی خوبه که شرافت دارین

امیدوارم همه چی براتون خوب پیش بره

به هرکسیم اعتماد نکنید پولتونو دستش بدین مخصوصا تو این اوضاع ، حیفه

موفق باشید 🌱

احساس میکنم کمالگرایین

خیلی خوبه که شرافت دارینامیدوارم همه چی براتون خوب پیش برهبه هرکسیم اعتماد نکنید پولتونو دستش بدین م ...

ممنونم 🙏🙏🙏

همیچین برای زندگی شما و آیندتون💐

چشم اعتماد نمیکنیم 😅

مممونم همچنین برای شمااا

بله درسته

ایلام خاکمه....

ممنونم 🙏🙏🙏همیچین برای زندگی شما و آیندتون💐چشم اعتماد نمیکنیم 😅مممونم همچنین برای شمااابله درسته

🙏🙏

ادم خوبی هستین ، امیدوارم ادمای خوب مثل شما تو جامعه بیشتر شه

🙏🙏ادم خوبی هستین ، امیدوارم ادمای خوب مثل شما تو جامعه بیشتر شه

زندگی و عشق و محبتمو گذاشتم پای ی دختررر آخرشم بهم گفت بی غیرت و بی شرف 

باید بد باشی بایدد بد باشی تا اذیتت نکننن

ایلام خاکمه....

زندگی و عشق و محبتمو گذاشتم پای ی دختررر آخرشم بهم گفت بی غیرت و بی شرف باید بد باشی بایدد بد باشی ت ...

چرااا

ای بابا ، اخه هرکسی لیاقت نداره خب

مشکل که از شما نیست قطعا

اره متاسفانه جامعه اینطور شده 

بخاطر ادمای بد جامعه که نمیشه روحتونو بد کنید ولی میشه برای ادمای بی لیاقت دیگه صد نذاشت

چراااای بابا ، اخه هرکسی لیاقت نداره خبمشکل که از شما نیست قطعااره متاسفانه جامعه اینطور شده بخاطر ا ...

خجالت میکشم بگم چرا بمن گفت بی غیرت بخداااا 

میدونم درسته حرفتون ولی مشکل اینجاس من حرفاشو شنیدم عاشق شدم یا وابسته خب ولی یعد دیدم اصلا شبیه حرفاش نیست 

مگ میشه تو ی ۴روز ۲بار دعوا کنیددد؟؟؟

صدمووو واسه دختری میذارم ک برم خاستگاریش دیگ تموم شد

ایلام خاکمه....

خجالت میکشم بگم چرا بمن گفت بی غیرت بخداااا میدونم درسته حرفتون ولی مشکل اینجاس من حرفاشو شنیدم عاشق ...

عیب نداره تقصیر شما که نبوده

اینم گذشته واستون تجربه شد فدا سرتون

ان شالله یه همسر خوب گیرتون بیاد

همه این چیزاهم باهاش فراموش شه و خوشبخت ترین باشین