2777
2789

قبل ازدواجم میگفتم شیما یکم زیاده روی میکنه ولی الان میفهمم تا صبح حقِ 

دهن مرد بد رو باید سرویس کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه گفتم شیما کاتوزیان رادیکال به نظر میاد ولی برای عده زیادی از مثال های ایرانی حرفاش تاییده

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

شیما عشقه عشق 

منم گاهی اوقات فکر می کردم یه سری جاها زیاده روی می کنه ولی بعدا به حرفش رسیدم 

به خدا همه دخترا باید اونو الگو قرار بدن تا تو زندگیشون موفق بشن و منت مرد جماعت رو سرشون نباشه 

تاپیک آخر منو بخون

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
چرا دلت سوخت عزیزم...دلت برای زنایی بسوزه که از دست مردِ جون ب لب شدن

ببین خواهر...

شما رو درک می‌کنم. لابد از همسرتون ضربه ی روحیی بهتون خورده. کاملاً حق دارید. بالاخره اینجا اکثراِ خانوم‌اند. حال و احوال‌تون قابل درکه. اما اصلاً اصلاً اصلاً برای دختری ایرانی و اصیل مثل شما شایسته نیست از دختری که تمام ریشه های ایرانی، غیرت، اصالت و... رو زیر سوال برده.

به هر دلیلی که هست و من نمی‌دونم، شما از زندگی حال‌تون و همسرتون ناراضی هستید.

اما اگر بدونید همین خانومی که نام بردید

صرفاً نه فقط ایشون بلکه تمام کسانی که مثل ایشون عمل می‌کنن چه آتش هایی به زندگی هایی که بد هم نمی‌گذشت، عادی بود انداختند هیچوقت ازشون دفاع نمی‌کنید...

دفاع از ایشون یعنی شما طرفدار و پایبند به تفکرات ایشون هستید.

ایشون هم کاری جز فحاشی به مرد و ازدواج و تمام مسائلی که جامعه ی ما بهش احترام می‌زاره نداره.

پس حیف شماست. واقعاً حیف شماست.

اینطور زندگی تون بدتر هم می‌شه. اگر راهکار های احمقانه و جاهلانه ایشون‌و سرلوحه قرار بدید.

عزیزم اتفاقا بر عکس امیدوارم تمام دخترای سرزمین به این درکی که شیما پیدا کرده برسن

درک؟

دخترید، زنید، دوست دارید مستقل زندگی کنید. بعضی حرف‌های ایشون به دل‌تون می‌نشینه.

اما واقعاً فکر نمی‌کنید تفکرات ایشون از کجا آب میخوره؟

صرفاً با اون خانوم کار ندارم. اما نوع تفکراتشون واقعاااً پوچه. واقعاً

ببین خواهر...شما رو درک می‌کنم. لابد از همسرتون ضربه ی روحیی بهتون خورده. کاملاً حق دارید. بالاخره ا ...

اون خودش شوهر داره به مردا توهین نمیکنه مردای بی عرضه رو فحش میده فقط وگرنه خودش شوهر داره و موافق مردای خوبه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...