2777
2789
عنوان

کسی بالای 30 کیلو لاغر کرده

111 بازدید | 8 پست

طی چند ماه ؟ 

چی کار کردید تا آخر اراده داشتید ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم بعد دوسال همونجور موندم رو کم . ولی رعایتم میکنم کم و بیش

چه کار کردی تونستی تا آخر ادامه بدی 

من یه بار 15 کیلو کم کردم.  الان می خوام 30 کیلو کم کنم  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

۲۵ کیلو طی یک سال کم کردم

کالری شماری 

کم خوری 

فقط پیاده روی

عالی شده بودم عالی.

متاسفانه ی تصادف شدید کردم وزنم رسید ب نود 

هر کار کردم نتونستم اخر اسلیو کردم

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

به تعداد موهای سرم رژیم های عجیب و غریب گرفتم.بعضیاشون وزنه گم می‌کرد ولی دوباره میرفتم بالا.ولی با این آخریه از هفتادوخورده ای وزنمو رسوندم به ۶۰ الان ۴ساله وزنه پایین نیومده.هرجور قند و شکر رو بطور کامل قطع کردم هر وقت هوس شیرینی دارم بادام خام میخورم .لااقل روزی ۲۰تا بادام خام بخورید.برنج سفید و آرد سفید هم مصرف نمیکنم.نون سبوس دار و برنج ها حالت قاطی پلو با حبوبات یا سبزیجات اونم در حد محدود.

باید سبک زندگیتون رو عوض کنید.رژیم کم کرب و پراز سبزیجات و پروتئین.مشابه رژیم مدیترانه ای

چه کار کردی تونستی تا آخر ادامه بدی من یه بار 15 کیلو کم کردم. الان می خوام 30 کیلو کم کنم

چون فست گرفتم و هیچ چیزی قطع نکردم با سفره خانواده همراه بودم فقط فستا فرق داشتم برا همین تنوع غذاییم سرجاش بود نون و برنجم قطع نشده بود .فقط قندوشکر مصنوعی و هرچی شکرمصنوعی داشت نخوردم