2777
2789
عنوان

به حرفه

44 بازدید | 6 پست

یه حرفه که آنلاین حالا با رایگان از پیجی چیزی یا با هزینه که شرکت کردید و راضی بودید میشه بگید؟

فرقی نداره چی باشه فقط دلم میخواد یه کاری انجام بدم خیلی علافم از خودم بدم اومده

من یه دوره خط نسخ رفتم خوب بود راضی بودم یکسال پیش رفتم ولی هنوز تو گروهشون هستم و میتونم رفع اشکال کنم تازه گفت هر وقت باز خواستید یه پولی میدید یه دوره باز رفع اشکال میکنن خودشون 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من یه دوره خط نسخ رفتم خوب بود راضی بودم یکسال پیش رفتم ولی هنوز تو گروهشون هستم و میتونم رفع اشکال ...

علاقه داشتید؟

روی دست خطتونم تاثیر گذاشت؟من خیلی دست خطم بده اخه🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاقه داشتید؟روی دست خطتونم تاثیر گذاشت؟من خیلی دست خطم بده اخه🤦🏻‍♀️

اره وقتی ادم حالش بده یا استرس داره خیلی ادم اروم میکنه 

ببین ادم بخواد تند بنویسه قواعد رعایت نمیکنه دیگه البته یه دوره دستنویس هم داشت که واسه خط روزمره بود اونم اون زمان که من دوره نسخ خریدم روش بود رایگان ولی واقعیتش بعد یکسال هنوز وقت نکردم برم فیلم هاشو ببینم😁

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عالی موفق باشی❤️میشه پیجشو بدی لطفا

@mahdipouraskari

این ایدیش تو ایتاست ولی تو اینستا هم پیج داره سرچ کنی مهدی پور عسکری پیداش میکنی