2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زود بگو مرجعت کیه طرف پشت خطه

تمام مراجع میگن باطله

مانع وجود داشت

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

این واقعیه؟

نه عزیزم کامل نگفت 

الان رژلب چون روی لب بوده دوباره باید غسل کنه فقط سرو گردن رو لازم نیست بشوره حالا اگه مرجع‌ش رهبره اول سمت راست بعد چپ اگه اقای سیستانیه کل بدنش رو از گردن به پایین باید یکباره بشوره 

اگه مانع سمت چپ بدن بود میشد مانع رو برطرف کرد و به نیت غسل شست اون موقع دیگه نیازی نبود دوباره غسل کنه اگه مانع سمت راست باشه مانع رو باید برطرف کرد و همونجا رو به نیت غسل شست اگه مرجع رهبر بود سمت چپ رو باید زیر دوش بشوری اگه سیستانی بود لازم به شستن نیست همونکه مانع رو پاک کنی و بشوری کافیه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چطور

بعضیا سختگیرن مثلا میگن اگه مانع تو سر بود باید دوباره سر رو بشوری و راست و چپ، اگه راست بود باید راست رو بشوری بعد چپ، چپ بود فقط چپ، ولی مثلا مکارم میگه همون قسمت رو ب نیت غسل بشوری اوکیه

@بانوی_بی_نشان‍ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

مگه رژ لب غسل رو باطل میکنه؟ من نمیدونم از سایت پرسش و پاسخ مذهبی بپرس

آره دیگه رژلب مانع رسیدن اب به پوست هست ،واسه همین باطله ولی رژلب داعم داخل پوست موردی نداره 

خدایا شکرت❤

اگه جرمش جوری بوده که اب به پوست نرسه باطله ولی اگرنه پاک کردی حالا یه اثرکوچیکم‌مونده‌که جرمم نداشته نه باطل نیست پ.ن: چقدزود عملیات داشتین وتازه غسلم رفتین😂

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

دوستان سوالات شرعیتون رو اینجا نپرسید گاها نظراتی میبینم که من دراوردیه و درست نیست

عمل حکم شرعی هم سخت گیری نیست عزیزان

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀