2777
2789
عنوان

تحلیل طلا

287 بازدید | 19 پست

طبق درخواستی که بعضی از کاربران داشتن تحلیل شخصی خودم رو میزارم

این تحلیل براساس سبک عرضه و تقاضا هست و پیشنهاد خرید و فروش نیست هیچ تحلیلی ۱۰۰ درصد نیست و قطعیتی وجود نداره آمار و احتمالات هست

روند فعلی کاملا صعودی هست و طلا در کانال افزایشی قرار داره و سقف کانال رو لمس کنه و احتمالا یه ریزش کوچیک کنه و به نقطه ورود یا خرید یا همون حمایت احتمالیمون برسه(7741 هزارتومن) بعدش انتظار داریم تا ۸ تومن و ۸۲۰۰ بتونه بره اگه اتفاق خاصی نیوفته

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام جناب وقتتون بخیر 

درباره امضاتون سوال دارم جسارتا

بنده ۱۹ سالمه

اطلاعات زیادی از بازار های فارکس ارز دیجیتال و بورس ندارم ولی شدیدا علاقه مند هستم

چطور میشه وارد این شغل شد و چطور کسب دانش منم درباره این بازار ها 

و شما کدوم بازار رو بیشتر ترجیح میدین؟

با حداقل چه مبلغی میشه وارد شد از نظر شما؟

سلام جناب وقتتون بخیر درباره امضاتون سوال دارم جسارتابنده ۱۹ سالمهاطلاعات زیادی از بازار های فارکس ا ...

اگه پول اضافه زیادی دارید و آدم ریسک پذیری هستید و تحمل فشار روانی و استرس رو دارید میتونید وارد این بازار ها بشید

فارکس پادشاه بازار های مالی هست 

شما با یک میلیون هم میتونید شروع کنید ولی مسخره بازی هست

بزرگان این بازار گفتن حداعقل باید ۱۰ هزار دلار داشته باشید

چون این سرمایه زیادی هست شرکت هایی به اسم پراپ فرم هستند که اگه از چالش هاشون سربلند بیرون بیاید این سرمایه رو بهتون میدن تا کار کنید باهاشون ولی بسیار شرایط سختی داره و برای افراد حرفه ای مناسب هست

برای آموزش هم میتونید در گوگل . یوتیوب سرچ کنید

برایآموزش دیدن نیازی به یک ریال هزینه کردن ندارید و گول افراد ‌کیج فروش رونخورید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
طلا به ۸۲۰۰ برسه متوقف میشه ؟؟ تا چند ماه دیگه به ایم رقم میرسه ؟

ممکنه یکم ریزش کنه و دوباره بره بالا بستگی به اخبار منطقه و... داره

سلام شما طراحی سایت بلدین؟

با وردپرس و جوملا و دروپال بلدم از طریق برنامه نویسی خیر نیاز به تسلط به زبان های اسکریپت نویسی داره

طراحی به وسیله cms ها کار ۵ دقیقه هست و کافیه در گوگل سرچ کنید کلی مطالب آموزشی رایگان هست

همون با ورد پرس منظورمه خرید هاست و دامنه سوال داشتمدر مورد cms نشنیدم

سوالتون رو بپرسی. بلد باشم حواب میدم

Cms ها اسکریپت های آماده ای هستن مثل وردپرس و دروپال و جوملا سایت ساز هستن

والا دامنه نمیتونم از سایت ایرنیک بخرم همش ارور میده 🥲

باید فرم تعهد پرکنید اسکن کنید براش بفرستید و کد ملی ثبت کنید و...

اگه برای تست ویخواید میتونید در سیستم خودتون تست کنید وردپرس رو

یا میتونید از دامنه های رایگان استفاده کنید

برای شروع بهتره در لپ تاپ یا کامپیوتر خودتون تست کنید