2777
2789

اومدم خونه مادرشوهرم. شهرشون با ما ۳ ساعت فاصله داره. امشب میخواستیم بریم مراسم مسجد نزدیک خونشون. چون شهرشون کوچیکه، همه همو می‌شناسن. یه مانتو جدیدا از ایرانیان خریدم. قیمتش اونقدر زیاد نبود. ولی خب از نظر خودم مانتوی مرتبی بود و در حد مجلسی اونچنانی نیست اما خب از نظر خودم قشنگه و میشه تو مراسما حداقل زیر چادر پوشید. 

داشتیم حاضر میشدیم بریم منم اونو پوشیدم. سورمه ای بود و روش نوشته های انگلیسی داشت. بهم گفت مانتوی مشکی نداری؟ خب من مانتوی مشکی آوردم اما دم دستی بود و به نظر خودم اون مانتویی که پوشیده بودم خیلی قشنگ تر بود. بهم گفت چون شب مراسمه، مشکی بپوش. بعد گفت وقتی میخوای بیای اینجا، لباس مرتب هم با خودت بیار که اگه یه وقت جایی خواستیم بریم داشته باشی. بعد گفت حالا از من ناراحت نشی. 

خیلی ناراحت شدم. با ۳۰ سال سن دیگه کم مونده دیگران بهم بگن چی بپوش چی نپوش. اونم مادرشوهر...

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشحال میشدم چون خوبیمو میخواد 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

نه بنظرم راهنماییت کرده

تعیین نکرده چی بپوشی چی نه

خواسته بهت بگه برای دورهمی ها و‌مجلس هایی که اینجور دیر به دیرم میری چیز رسمی و شیک بپوشی

قطعا بخاطر خودت گفته و از رو بدجنسی نبوده

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچکار نمیکردم چرا باید انقد برات مهم باشه؟! 

اون طفلک داره از دید خودش نظر میده 

احتمالا چون روی مانتو ت نوشته های انگلیسی بوده اینجوری گفته 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕