2777
2789

مادربزرگم یه مغازه و خونه داره 

عموم تو ساختمون مادربزرگمه 

چند ساله اجاره مغازه مادربزرگم رو گرفته تو جیب خودش کرده 

الان مادربزرگم پیر شده یکی باید همیشه پیشش باشه کمک کنه دسشویی بره براش غذا درست کنه شب پیشش باشه 

خانواده عموم تا الان مواظبش بودن 

زنش مدام میگفت بقیه هم باید بیان کمک عمه هام میگفتن با پول مادر براش پرستار بگیرید مادر ندار که نیست اگه پرستار نمی‌گیرید مسئولیتش با خودتونه 

دخترعموم امروز زنگ زد گفت میشه چند روز بیای پیش عزیز ما میخوایم بریم مسافرت ؟

منم گفتم نمیتونم بیام بگو بابات پرستار بگیره براش

بابام شب اومد گفت حالا چند روز میرفتی خونه مادربزرگت 

گفتم کباب ها رو برادر زاده هاتون بخورن ظرف ها رو من بشورم؟ عزیز خودش پول داره چرا براش پرستار نمیگیرن؟ چون میخوان با همون پولای مادرتون برن مسافرت و راه به راه کلینیک زیبایی رفتن من نمیرم عزیز رو با خودشون ببرن 

بابام چیزی نگفت ولی حس کردم ناراحت شد از دستم 

شما بگید حق با من نیست ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حق داشت بابات شما چقدر پررویی !یعنی نگه داشتنش ایقدر بده؟اونا حق نفس کشیدن دارن ...

فکر کنم کامل نخوندی!!دارن حقوق مادربزرگ رو میگیرن و زورشون میادبرای خودش خرج کنند

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

مادربزرگته چی میشد میاوردید یه هفته پیش خودتون؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

حالا حقوق ماهیانه مادربزرگت چقدره؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

فکر کنم کامل نخوندی!!دارن حقوق مادربزرگ رو میگیرن و زورشون میادبرای خودش خرج کنند

عزیزم ما هم مادر بزرگ مون رو نگه میداریم .. 

و هر چیزی که لازم شونه بهش میدیم !از حقوق خودش .. حتی شده گوشت بخریم به خواسته خودشون

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤

حق باشماست عزیزم اصلا ناراحت نباش فردا باپدرت صحبت کن و از دلش دربیار بگو بابایی کاردارم توخونه بعدم عزیزو ببرن مگ چی میشه حال و هواشم عوض میشه و تمام ❤️

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

نه وقتی پول مادربزرگم رو دارن میخورن حق نفس کشیدن ندارن پول برا اونا مسئولیت برا من؟

عزیز نگهش میدارن اب میخوره 

لباس شسته میشه 

گوشت میخوره 

خرج نکنن چیکار کنن؟

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30