2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی، هر مرغ دو کیلویی به طور تقریبی برای 10 تا 11 ساندویچ مرغ کافی خواهد بود. البته، این یک تخمین هست و ممکنه با توجه به نحوه آماده‌سازی و اندازه نهایی ساندویچ‌ها کمی تغییر کنه. نوش جان! 

تقریباً می‌تونیم این‌طور حساب کنیم:

🍗 وزن مرغ کامل: یک مرغ دو کیلویی معمولاً شامل استخوان، پوست و چربی هست. بعد از پخت و پاک‌سازی، حدود ۱.۲ تا ۱.۴ کیلوگرم گوشت خالص باقی می‌مونه.

🥪 مقدار گوشت برای هر ساندویچ: بسته به نوع ساندویچ، معمولاً بین ۸۰ تا ۱۲۰ گرم گوشت در هر ساندویچ استفاده می‌شه. اگر ساندویچ حجیم باشه، ممکنه تا ۱۵۰ گرم هم بره.

🔢 محاسبه تعداد ساندویچ‌ها:

| نوع ساندویچ | گوشت در هر ساندویچ | تعداد ساندویچ از مرغ ۲ کیلویی |

|-------------|---------------------|-------------------------------|

| سبک و معمولی | ۸۰ گرم | حدود ۱۵ تا ۱۷ عدد |

| متوسط | ۱۰۰ گرم | حدود ۱۲ تا ۱۴ عدد |

| حجیم | ۱۲۰–۱۵۰ گرم | حدود ۹ تا ۱۱ عدد |

💡 اگر گوشت رو با مواد دیگه مثل قارچ، فلفل دلمه‌ای، پنیر یا سس ترکیب کنی، می‌تونی تعداد ساندویچ‌ها رو بیشتر هم بکنی.

اگه بخوای نوع خاصی از ساندویچ درست کنی (مثلاً ساندویچ مرغ گریل‌شده یا مرغ با سس باربیکیو)، می‌تونم برات دستور تهیه هم بدم. دوست داری؟

🤍✨️Hala Madrid