2777
2789
عنوان

مسخرم نکید اما بوده کسی اینجا

357 بازدید | 23 پست

که با اینکه حس ششمی قوی داشته و برا بقیه رو درست گفته برای شما رو غلط؟ 

خانما من زیاد اعتقاد ندارم 

فقط یکی بود که مال همه رو درست گفته میترسم برای منم درست بشه 

حس ششم اصلا نمیشه تا وقتی طرفو ندیدی شناختی ازش نداری یا راجع به موضوعی تا ندونی اصلا نمیشه حستو نسب ...

درسته 

ولی خب چجوریه که یکی همه چیو از ماه تولد تا شخصیت تا خصوصیات ظاهری رو درست میگه؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یعنی شما حس ششم دارید؟

من راجع به شخصی یا موضوعی که یه مدت درجریانش باشم آره راحت میتونم بفهمم مثلا ازم یچیز مخفی میکنن یا تو سر طرف چی میگذره یا چکار الان انجام داده ولی هنوز کسی خبر نداره من اینجورم

من راجع به شخصی یا موضوعی که یه مدت درجریانش باشم آره راحت میتونم بفهمم مثلا ازم یچیز مخفی میکنن یا ...

درمورد دیگران چی 

ببینید خب اینکه میگید شما یه شناختی از شخصیت اطرافیانتون دارید که متوجه میشید مثلا یه چیزی ازتون پنهان میکنه 

ولی اینکه یکی ماه تولدو نمیدونم شخصیت و ظاهرو بگه خیلی عجیبه 

یا شایدم شانسی! نمیدونم واقعا

یکی بود اگر ادعای پیامبری هم می کرد این جا بهش ایمان میاوردن

یه تاپیکی بود من گفتم اعتقاد ندارم و‌...

هرچی از دعنش دراومد بارم کرد و کلی اخطار از انواع بلای آسمانی و زمینی که در کمین من هست گفت....

و البته گفت که گفت که گفت

روانی بود یارو

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

درمورد دیگران چی ببینید خب اینکه میگید شما یه شناختی از شخصیت اطرافیانتون دارید که متوجه میشید مثلا ...

نه درمورد دیگران باید ببینمش بتونم راجع بهش بفهمم ولی اینکه متولد چه ماهیه دیگه نه

یکی بود اگر ادعای پیامبری هم می کرد این جا بهش ایمان میاوردنیه تاپیکی بود من گفتم اعتقاد ندارم و‌... ...

درست میگید 

اخه واقعا برام عجیبه که یکی از تولدو شخصیت و ظاهرو اینا همرو درست بگه 

واقعا یه لحظه شک کردم 

بله یه زمانی بحث شانسم هست ولی خب نمیدونم واقعا