2777
2789

دروغ هست بنظر شما ؟؟؟؟؟ امروز یسری چیزارو فهمیدم

چن روز قبل از عقد گیر داده بود بهم که خانوادت چی میخوان بهت هدیه بدن سر سفره عقد گفتم یا ست یا النگو تک بوش 

گفت در حد چقدر مثلا گفتم ١٠٠ .١٢٠ اینا 

گفت مامان منم میخادش 

یه سرویس در حد ١٥٠ تومن برات برداره با چندتا النگو 

بعد گذشت 

یعنی اونجوری برام حسابش کرد در حد ٢٥٠ میلیون گفت برات میخواییم طلا بخریم خودش بحثسش و باز کردا بقران من هیچی نگفته بودم بگه دختره محتاج طلاست بماند 

بعد موند شب جشن طلا هارو دیدم 

اینا حتی ننداختم تو تاالار بجز سرویس ک خودشون انداختن 

طلا های من ک خانوادم گرفته بودن با سه تا النگوشون موندش دست اونا اصلا سراغی هم نگرفتم فرداش اورد 

گیر داد بمن من سر عقد یه دست بند بهش هدیه دادم در حد ١٥ میلیون اسمش هک شده بود دستش چرم گفت این چیه خریدی فک کردم کلش طلاست چند خریدی 

منم ازش سوال کردم خودت سرویس چند خریدی گفت ٩٧ میلیون 

کلا ١٧٠ میلیون شد طلاهات سرویس النگوهات گفتم باشه دستتون درد نکنه وضع مالیشونم عالی 

بعد اینا طلارو خرداد گرفتن زمانی ک طلا شده ٥.٩٠٠ ٦ میلیون 

بعد امروز فهمیدم 

کل طلاهارو صد تومن یا صد ده تومن خریدن 

بعد حتی خرید عقدم برام نکردن 

خریدای اون سی میلیون شد 

و اینکه مهمونای تالار ما ٧٠ تا بود بزور گفتن ١١٠ باید سفارش بدین 

ولی ما مهمونامون ٩٧ نفره سه تا اضافه میگیم 

نگو که مهمونای خودشونم اوردن روما خلاصه اونجا هم نزدیک ٢٠.٣٠ میلیون انداختن گردن ما 

دوماهم عقدیم یه کفش برام نگرفته 

نظر همه مون اینه همه چیز مهریه طلا رو ببخشم بدم بره دنبال زندگیش 

ولی بنظر شما اینارو به روش بیارم؟؟؟؟

راستی به خدمتکار سالن ک موقع رفتن جلومون گرفتن نفری بهشون ٥٠ تومن انعام داده بود 

مامانم بمن گفته بود من نفری بهشون ١٠٠ دادم ندادینم ندادین 

بعد فرداش خواهر نامزدم زنگ زد خدمتکارا جلو داداشم گرفتن انعام خواستن مامانم گفت من گفتم ندین 

بعد نامزدم متوجه نشده بود فرداش اومد گفت مامانت چقدر دروغو هست تو خونمون کلی حرف زدیم راجب مامانت که دروغگو زشته کاراش

درحالی ک خودشون معلولیت مادرشون مخفی کرده بودن شب عقد متوجه شدم جرعت نکردم بگم  شما دروغگویین مخفی کاری کردین 

فقط میگم تو روشون بیارم اخر سر یا نه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

طومار‌نوشتی😐

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلاهاتو ندیاااا. لجم گرفت

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

عزیزم من درجریان تاپیکات هستم

فقط کلی خاهرانه دارم بهت میگم که تا زیر یک سقف نرفتی جداشو

به خودت اهمیت بده هیچ چیز در این دنیا از خودت با ارزشتر نیست

وقتی این پسر و خانوادش شمارو فریب دادن چطور میخای تا اخر عمر باهاش سر بر روی یک بالین بزاری؟ 

به فکر نسل بعدت هم باش ک ممکنه مشکل دار بشه هیچکس بچه معلول و مشکل دار نمیخاد

ماهی رو هروقت از اب بگیری تازه است

مهریه ببخش خودتو خلاص کن این رابطه بنای شلی داره از اول با نارضایتی شروع شده

و اینکه تو اصلا مقصر نیستی❤

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

هرجوری آروم میشی همون طور انجام بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یا خدا تو هنوز در این مورد تاپیک میزنی 

جدا شو حقت هم بگیر نصف مهریه رو باید فکر کنم بگیری

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
و اینم بدون زندگی با ادم خسیس تورو پیر و فرسوده میکنهب خودت رحم کندندون لق رو بکن بنداز دوربرو دنبال ...

بنظرت اینده ایی دارم ؟؟؟ببین فقط میخام تمرکز کنم رو درس و ورزشم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖