2777
2789

آقا قبول دارین دختر نباید با صدای بلند و خنده های همه مدلی خودشو هی در معرض کارفرمای آقا قرار بده. 

منشی مطب مون هست و خیلی هم ب لحاظ ایمان مقید ب نماز و اهل بیت هست واسه همین بیشتر دلم میسوزه ک اینقدر سبک بازی در میاره جلو پزشک آقا. 

اینم بگم ک پزشکو واقعا چشم پاک هست و واقعا آدم درستی هستا. خییییلی آدم درستی هست ب لحاظ وجدان و ایمان.

منشی مون چند روز دیگه عروسیش هست

من میگم اگر جلو شوهرش حاضر نشه اینجور خنده های بلند و سبک سرانه رو با دکتر داشته باشه خب پس اسم این اگه خیانت نیست پس چیه؟ 

بخدا هیچی واسه دختر زیبا تر از وقار نیست. من خودم دستیار پزشکم. لازم میشه میخندم ولی در حد تبسم هست خنده ام جلو نامحرم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا شاید صحبت خنده داری پیش اومده نتونسته خنده شو کنترل کنه روی هم ک ندیدی شون ک این حرفو میزنی

ببین بعضی خانما خییییلی راحت با مردا قاطی میشن. قاطی شدن منظورم با حرف و خنده و... 

شاید خودتونم داشته باشین در فامیل. بعضی خانوما خییییلی جذب میشن ب سمت مردها. 

عزیزم رو‌کارفرمات کراش داری؟

نه قربونت برم

چون اون خودش زیباترین زن دنیا رو داره. و همین امشب واسه خوشبختی شون کلی دعا کردم 

ولی میگم کسی ک نماز و روزه و همه اسلام رو قبول داره خب این تیکه از اسلام هم ک مربوط ب رفتار با نامحرم هست باید قبول داشته باشه.