2777
2789
عنوان

خانوماي پزشك كمك لطفااا واجبه

175 بازدید | 9 پست

سلام من يكماه پيش سقط داشتم دكتر بعد از اون متيل ارگونوين داد واسه دفع بقايا بعد كه رفتم سونو گفت بقايا داري در اندازه ١/٥*٢/٥ به خاطر همين بهم امپول استروژن داد با ٢٠ تا متيل ارگونوين 

الان ٢ روزه كه امپول زدم قرصامم ميخورم ولي كلا خونريزيم قطع شد فقط زير دلم تير ميكشه 

با اينكه داروي گياهي هم ميخورم تا زودتر پريود شم هنوز هيچ اتفاقي نيوفتاده دكتر گفت اگه با پريود خوب نشم بايد كورتاژم كنن من نميخوام كورتاژ شم

ميشه لطفا راهنمايي كنيد؟خودم فكر ميكنم چرا قرص و امپول رو با هم داد؟ ممنونم جواب برام بزاريد ميام ميخونم 

خدایا آرامشمو از تو میخوام  
عزیزم دارو هاتو ادامه بده ورزش کن .زیاد خمو راست شو .زیاد بپر .شکمتو ماساژ بده زیاد و پیاده روی کن ن ...

قربونت برم عزيزم من ٤طبقه ساختمونو سه بار بالا پايين رفتم ولي خونريزي نكردم فقط دل درد دارم نگرانم كرده ميترسم دفع نشه داره دير ميشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم مشکل تورو داشتم .شب اول بستری شدم و قرص واژینال گرفتم ولی کامل دفع نشد .باز دکتر بهم قرص و امپول مترژن داد ‌زیاد فعالیت کردم و شکممو ماساژ داد و دفع شد شکر خدا گلم معمولا زیر ۳ سانت رو کورتاژ نمیبرن ‌میوفته نترس

من خودمم مشکل تورو داشتم .شب اول بستری شدم و قرص واژینال گرفتم ولی کامل دفع نشد .باز دکتر بهم قرص و ...

مرسي عزيزم دلگرمم كردي انشاالله كه مال منم بيوفته 

نگران نباش مترژن هاتو بخور و امپول بزن و فعالیت زیاد و گرمی بخور نگران نباش

مرسي عزيزم لطف كردي 

حتما همين كارارو انجام ميدم انشالله تا بيوفته❤️🌹