2777
2789
عنوان

خیلی استرسی ام

113 بازدید | 21 پست

همیشه بدون دلیل استرس میگیرم و تپش قلبم میره بالا دست پام کمی میلرزه همش میخوام خودم به زور کنترل کنم که کسی متوجه نشه آخه چرا به نظرتون چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم همینمواقعا حس بدیه....

من متاسفانه وقتی میخوام صحبت کنم گاهی زبونم میگیره و شنونده نمیتونه متوجه حرفم بشه خیلی ناراحتم میشم واقعا از استرس زبونم نمیچرخه 

نفس عمیق بکش ب اون چیزیم ک باعث میشه استرس بگیری اصلا فکر نکن

اگه شدیده و بی دلیل آرامبخش بخور

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

استرس زیاد و قابل کنترل نباشه بدهاگه خیلی شدیده که بعدش دست و پاهات یا سرت درد میگیره برو روانپزشک د ...

اگه برم اونجا بخوام قرص بگیرم با خودم میگم پس خیلی حالم بده افسردگی میگیرم 

نفس عمیق بکش ب اون چیزیم ک باعث میشه استرس بگیری اصلا فکر نکناگه شدیده و بی دلیل آرامبخش بخور

مثلا فک کن داری خیلی معمولی یه کاری انجام میدی مثلا رفتی یه نوبت دکتر بگیری زبونم قفل قفل میشه 

وای من استرس میگیرم تو دلم آشوب میشه انگار حالم میخواد بهم بخوره خیلی حس افتضاحیه

من استرس الکی میگیرم که خودمم اذیت میشم به خودم میگم چه دردته شروع میکنم به خودم بد گفتن 

اگه برم اونجا بخوام قرص بگیرم با خودم میگم پس خیلی حالم بده افسردگی میگیرم

قرص استرس و افسردگی جداعه که

ولی اگه واقعا شدید نیست نری بهتره قرص خیلی بده

ولی خب خوب میشی دیگه بعدش دیگه قرص رو میزاری کنار

خودم هردو شونو مصرف میکردم 

استرس من خیلی شدیده معدم درد میگیره سردرد تپش قلب دست و پاهام درد میگیره

نمتونم کنترلش کنم 

دارو خوردم خیلی بهتر شدم

قرص استرس و افسردگی جداعه کهولی اگه واقعا شدید نیست نری بهتره قرص خیلی بدهولی خب خوب میشی دیگه بعدش ...

من استرس م مال خودمه میتونم تحملش کنم ولی اینکه مردم متوجه قفل شدن زبونم میشن این خیلی برام درد ناکه