2777
2789
عنوان

بحث راجع به شیطان 😈

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شیطان ی فرشته است که ۴۰۰۰ سال خدا رو عبادت کرده فقط بخاطر غرورش جلوی انسان سر خم نکرده و گرنه ...

ما در روایات هم داریم شیطان بوسیله آتش جهنم سوزانده میشه و امام صادق علیه السلام در جواب اینکه چطور آتش جنس آتش را می‌سوزاند مثال خلقت انسان از گل را میزنه 

بالا گفتم ناراحتیم سره چیه 😫 چون قبلا بهم گفته من از تو سرترم 😪

خب چون نیاز داره ازش تعریف کنی

وقتی این تعریف رو دریافت کنه دیگه نمی‌خواد هی بهت اثبات کنه 

وقتی میگه من خوبم فلانم و....

شما ام بگو 

خدا هم جواب خوبیاتو داد که همچین جواهری بهت داده/ خداروشکر حتما لایق این نعمت بودم/ آرهههه اینجوری بهم میایم/ پس کنار هم چقدر قشنگ می‌شیم/ نیمه گمشده خودمی دیگه  و...

هم اونو بالا ببر هم خودتو 

نابینا که نیستین

و هر قشنگی قشنگ ترشم هست

قرار نیست چیزی رو به همدیگه اثبات کنین

امروز لبخند زدی؟                                                       یادت باشه همیشه اونی که خونسرده، برنده ست  

اها ولی گفتن خوشگله و مرده .

بله مرد هست اما خوشگل نیست 

یه داستان هست که حضرت موسی قیافه واقعی اون را میبینه بخون قشنگ توصیفش کرده 

البته اگر نمیترسی بخون

ولی به هر شکلی جز افراد مخلص در میاد و چند حیوون دیگه نمیتونه به اون شکل دربیاد مثلا هدهد یا گوسفند

بله مرد هست اما خوشگل نیست یه داستان هست که حضرت موسی قیافه واقعی اون را میبینه بخون قشنگ توصیفش کرد ...

نه اصلا نمی ترسم .باسه میخونم .اخه زکی رفته اون دنیا تعریف کرد.ولی گفت خیلی هارو به دام میکشه بعصی ها رو با زنجیر بعصی ها با تسبیح 

نه اصلا نمی ترسم .باسه میخونم .اخه زکی رفته اون دنیا تعریف کرد.ولی گفت خیلی هارو به دام میکشه بعصی ه ...

خداوند عاقبت همه را بخیر کنه🙏🌹بله از هر راهی استفاده میکنه تا انتقام بگیره 

خب چون نیاز داره ازش تعریف کنیوقتی این تعریف رو دریافت کنه دیگه نمی‌خواد هی بهت اثبات کنه وقتی میگه ...

اصلا نمیتونم درک کنم که ی پسر نیاز داشته باشه از زیباییش تعریف کنم ..درک زیادی میخاد ..من هیچ موقع از زیباییش نگفتم چون فکر نمیکردم مهم باشه یبار انقدر عصبانی بودم از دستش عکس خودمو خودشو گزاشتم هنه گفتن در ی حدید 

اصلا نمیتونم درک کنم که ی پسر نیاز داشته باشه از زیباییش تعریف کنم ..درک زیادی میخاد ..من هیچ موقع ا ...

پسر دختر نداره

هممون احساس داریم چون انسانیم

امروز لبخند زدی؟                                                       یادت باشه همیشه اونی که خونسرده، برنده ست  

چقدر بی جنبه ای اسی!این جوری خیلی زود ازت سرد میشه

عززم بالا گفتم چرا سر این موضوع حساسم چون چند ماه پیش چند بار بهم گفته بود که از من سرتره حتی تاپیکم زدم جند وقت بعدش برو تو تاپبک هام هست

الان عکساتونو بذار تا منصفانه نظر بدیم

عززم گزاشتم دیگه الان مسئلم اینه این نفر حالا یبارشو گفتم که اینجوری بهم گفته یعنی راحع به قیافم چه نطری داده من چه احساسی کردم الان مسئلم اینه ک تونسته از زیبایی یکی دیگه تعریف کنه