2777
2789
عنوان

گوشیم اب رفته کمکم کنیدددد

127 بازدید | 14 پست

موقع ظرف شستن رو کابینت بود یکم اب رفت توش ندونستم خیس شده صفحه نمایشگرش لمسیش کار نمیکرد زدمش شارژ فوری چشم به کاورش خورد دیدم از زیر خیس در اوردم خشک کردم سیم کارت در اوردم یه روزه گذاشتمش تو برنج ایستاده درست نشده یکم صفحه لمسیش کار میکنه دوباره از کار میفته صفحش رنگش عوض نشده ها یا خاموش شه فقط لمسیش کار نمیکنه نکنه گوشیم خراب شه 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به قول مامان بزرگم بنداز تو سطل برنج حل میشه😐😐😐😐😐😐😐

نمی دونم برنج چه خاصیتی داره واسه گوشی ها

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

زنگ زدم گفت برا اینکه بازش کنیم برا 250 میخواد من همینقدرم ندارم باید از بابام بگیرم میترسم ببرم بگه الکی فلانجاش خراب شده ال شده بل شذه بگه دوسه تومن بده یا ببرم سرویس اب توش خشک میکنه به نظرتون مشکل گوشیم جدی اخه من زنم بتید یه مرد این ببره یه جا خوب که طرف الکی پول نگیره من نمیشناسم زنم هستم میترسم ببرم 

خاموشش کن بزار توی برنج خشک چندبار برام اتفاق افتاده تقریبا۸ساعت بمونه

24ساعت مونده یکم کمتر البته

نبایدشارژ بزنی و بندازی کیسه برنج حداقل ده روز دست نگیری من یه بارم پسرم شیشه شور کلا ریخت روش فکر ک ...

ده روز دست بهش نزدی من خاموش کرده بودم یه ساعت پیش بازش کردم یکم صفحش کار کرد دو سه دقیقه دیگه از کار افتاد بازم .نتونستم خاموشش کنم 

ده روز دست بهش نزدی من خاموش کرده بودم یه ساعت پیش بازش کردم یکم صفحش کار کرد دو سه دقیقه دیگه از کا ...

اره گوشی من کلا روشن نمیشد ده روز انداختم کیسه برنج حتی فک کنم بازم روشن نشد بعد یه ماه گفتم بذار ببینم دیدم روشن شد

اره گوشی من کلا روشن نمیشد ده روز انداختم کیسه برنج حتی فک کنم بازم روشن نشد بعد یه ماه گفتم بذار بب ...

بس باید صبر پیشه کنم لعنتی از خانوادمم دورم با گوشی کار ضروری داشتم اینروزا از شانس اینم یه گوشی درب داغون به زور اومدم سایت فقط گوگل باز میکنه به زور ولی اپ ها دیگه رو نصب نمیشه کرد لنگم  خدا کنه زودتر درست شه احه یذره خیس شده بود فک نمیکردم اینجور بیچارم کمه