2777
2789
عنوان

با این پدر چطور باید برخورد کرد

56 بازدید | 12 پست

بچه ها خستم دیگه، خیلی خسته

همیشه هر پولی میخواد واسمون خرج کنه با کلی سرکوفت و فلانه.‌ چند وقت پیش گوشیم مشکل پیدا کرد ، داد درست کرد هزینشم واقعا کم نبود ولی خب اتفاقه میوفته تا دو هفته داشت هی اینو یاداوری میکرد

همیشه هرجا هرپولی خرج میکنه صدباارر میکوبتش تو صورت ادم ، بد اخلاقه نمیشه باهاش حرف زد ، تا یادم میاد از همون بچگی ازش میترسیدم

بهش دروغ میگفتم، چون راستشو میگفتم دهنمو سرویس میکرد

هرررکاری واسمون میکنه منتشو میذاره، مگه اینچیزا وظیفه پدر و مادر نیست؟

از اول درامدش خیلی بالا نبود، مامانم کار میکنه کمکش میکنه، خسته شدم دیگه به خدا

بهش بگو من به داخواه خودم دنیا نیومدم که اگر دلخواه خودم بود دلم نمیخواست یه بابایی داسته باسم که منت بزاره سذم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش بگو من به داخواه خودم دنیا نیومدم که اگر دلخواه خودم بود دلم نمیخواست یه بابایی داسته باسم که من ...

آخه خودمم احمقم، با این همه رفتاراش دلم واسش میسوزه بعضی وقتا  حالش خوب نیست کلا دو هفته تو ماه خوش اخلاقه بقیش افتضاحه...بحث پول و اینچیزا هم بشه‌دیگه بیا و جمعش کن

سعی کن کم کم بری سرکار خودت من از هیجده سالگی دیگه ازشون پول نگرفتم داستان نداشتیم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

آخه خودمم احمقم، با این همه رفتاراش دلم واسش میسوزه بعضی وقتا حالش خوب نیست کلا دو هفته تو ماه خوش ...

نیستی حرفتو بزن بهش تامام.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

سعی کن کم کم بری سرکار خودت من از هیجده سالگی دیگه ازشون پول نگرفتم داستان نداشتیم

الان شرایطشو ندارم ولی دارم سعی میکنم کار پیدا کنم...

خواهرمو چیکار کنم؟ اون بدبختم الان کنکور داره هرر روز داره هزینه های کنکور اینو میزنه تو سرش

۲۳کارش ازاده

خب‌گلم چرا خودت شاغل نمیشی هم مستقل بشی هم ارامش روان داشته باشی

اون بنده خدا هم شاید انتظار داره تا ی سنی باید پشتیبان باشن

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

خب‌گلم چرا خودت شاغل نمیشی هم مستقل بشی هم ارامش روان داشته باشیاون بنده خدا هم شاید انتظار داره تا ...

حالش خوب نیست به خدا، یه روز بهش میگم میخام برم فلان جا کار، یه بار دیگه بهونه میاره چمیدونم محیط اونجا فلانه بهمانه، من چی واست کم میذارم میخوای بری کار کنی!!!!

حالش خوب نیست به خدا، یه روز بهش میگم میخام برم فلان جا کار، یه بار دیگه بهونه میاره چمیدونم محیط او ...

خب عزیزم حرف پدرت درست نیست اینکه میگه چی کم گذاشتم

شما به سنی زسیدی که باید دستت تو جیب خودت باشع به خانواده هم کمک کنی

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

الان شرایطشو ندارم ولی دارم سعی میکنم کار پیدا کنم...خواهرمو چیکار کنم؟ اون بدبختم الان کنکور داره ه ...

ای بابا فداسرتون باهاش حرف بزن بگو برا اینکه از این شرایط زودتر راحت بشه و مستقل بشه امسال صد خودشو باید بذاره تا سال بعد دوباره این حرفارو نشنوه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.