2777
2789
چرا؟ دلیل لطفا

دغدغه ام نیست موضوع خیلی بلد و پر اهمیتی هم نیست تو ذهنم 

البته که منظور من این نیست مرد تنوع طلب و خیانت کار و غیره باشه 

در کل برام چیز خیلی بزرگ و مهمی نیست

چرا که من کلا به مردایی که سنشون خیلی بیشتر از منه علاقه داشتم 

خب مرد سی و پنج یا چهل ساله قطعا رابطه تجربه کرده 

اگر نکرده باشه یچیزیش هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل ازدواج با من داشته باشه برام مهم نیست.حده اقل میدونیم از رو نیاز جنسیش نیومده واسه ازدواج

میشه لطفاً فالک رو بگیری لطفا

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

تو این سایت معتقدن مرد اشکال ندارد رابطه جنسی داشته باشه قبل ازدواج 

ولی از تست پرده بکارت طرفداری میکنن

مخالف رابطه بی چارچوبم

ولی سر زنای احمق این شکلی هر بلایی بیاد حقشونه

نوش جونشون خود تحقیرا

.

تو این سایت معتقدن مرد اشکال ندارد رابطه جنسی داشته باشه قبل ازدواج ولی از تست پرده بکارت طرفداری می ...

حرفات کاملا درسته

ولی زنای احمق منظور کیا؟؟ اونایی ک مهم نیس براشون ؟

هست عزیزم شانسه منو تو ریده وگرنه بعضیا دارنش😂

همه دروغ میگن

مطمئن باش همه ی پسرا حتی مذهبیشم دخترو دسمالی کردن مطمئن باش اینو شک نکن یه رابطه رو داشتن رابطه لزوما دخول نیست در حد مالیدن و خوردن بوده شک نکن اینو 

اوناییم ک میگن نداشتن دروع میگن

هیچ پسر پاکی وجود ندارد که رابطه ای برقرار نکرده باشه رابطه هم صرفا دخول نیست. احتمال وجود پسری ک دست ب دختر نزده  زیر یک درصده و میگم اصلا نیست

تو این سایت معتقدن مرد اشکال ندارد رابطه جنسی داشته باشه قبل ازدواج ولی از تست پرده بکارت طرفداری می ...

عزیزم هیچ پسری وجود نداره ک تابحال ب دختر دست نزده باشه اینو مطمئن باش🤣😂

رابطه ک لزوما دخول نیس

همشون همشوووووووون مطمئنم دیگه در حد مالیدن و خوردن داشتن لب و بغل و ....

عزیزم هیچ پسری وجود نداره ک تابحال ب دختر دست نزده باشه اینو مطمئن باش🤣😂رابطه ک لزوما دخول نیسهمشو ...

شما دوربین مخفی ای آمار صدرصد میدی

در هر صورت هرکس تو قبر خودش می‌ره به ما چ

ولی کاش زنای زن ستیز ، ی چیز فقط برای زن بد ندونن

.