2777
2789
عنوان

کسی اینجا قارچ پوستی گرفته

111 بازدید | 19 پست

چندوقته قسمت کشاله رانم درگیرش شده اولش شبیه نیش پشه بود قرمز شده بود خارش داشت توجه نکردم بزرگتر شد. تا آب بهش میخوره خارش میگیره بعد وقتی خشک میشه پوست پوست میشه. حلقه های قرمزه وسطش خوب میشه دورش قرمز میشه خودم احساس میکنم قارچه🥲

باید بری دکتر تشخیص بده

اگ نمیخوای بری دکتر شامپو کوکتونازول بخر بزن هر روز

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قارچه یا عرق سوز ؟ برو دکتر بهت دارو ساختگی میده برات باید بسازه . میزنی خوب میشی نزنی پخش میشه یا مزمن میشه . پماد کلوتریمازول هم برای قارچ هست هم حساسیت . اما اگه شک داری چیه برو دکتر . شنبه که ادارات تعطیلن نمی‌دونم مطب دکترا در چه وضعیه . یکشنبه هم که تعطیل رسمی فردا هم جمعه 😅 الان تا دوشنبه تا صورتت میاد بالا 😝 

شوخی کردم نترس 😘 ولی برو داروخانه شبانه روزی نزدیک تون به داروسازش بگو وضعیتشو برات می سازه سریع 

حتما میرم دکتر عزیزم

من سرم شوزه میزد میزدم تاثیر نداشت بعد شامپو قاذچ پوستی زدم خیلی خوب شد فهمیدم این شوره از قارچ پوستیه‌ولی این حساسیت تو من هست خشکی تو صورتم میزنه همش از قارچ پوستیه

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

قارچه یا عرق سوز ؟ برو دکتر بهت دارو ساختگی میده برات باید بسازه . میزنی خوب میشی نزنی پخش میشه یا م ...

کلوتریمازول زدم بهتر میشه ولی اطرافش دوباره پخش میشه🥲عرق سوز نیست گلم.مرسی از راهنماییت قشنگم💖