2777
2789

سلام خانما

یحا مشغول بکار شدم نمیزارن موقع ثبت بنویسم چک ضمانت یا داخل چک بنویسم میگن بنویس خرید کالا

اونم کار حسابداری که یه اشتباهی بشه دیگه هیچی بدبختی 

قرار داد سه سالع هم میخوان باهام ببندن با چک ضمانت ۴۰۰ میلیون

چیکار کنم ؟

شرکت بزرگ و خوبیه جقوق سر وقت 

همه چیز درست و درمون 

رزومه قوی برات میشه

چون خودشون یه قسمت ماژول حسایداری فقط بهت یاد میدن اینقدر سخت میگیرن

میترسم خیلی 

بنظرتون چیکار کنم ؟

نکن مشکوکه چرا باید هم‌چنین چیزی بگن

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

نری خیلی بهتره پس فردا مشکلی برات پیش بیاد

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چک ضمانت باید پشتش نوشته بشه بابت ضمانت ،غیراز اون باشه سرت کلاه رفته حالا هر شرکتی که باشه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

نکن

من یه سفته دادم ده سال قبل به بدبختی از اون شخص گرفتم

به لطائف و حیل گرفتم

فرض محال اگر مجبور شدی چک بدی سفته بدی پشتش بنویس به جهت  حُسن انجام کار 

بنویسی خرید کالا بیچاره میشی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اینجا چند نکته و پیشنهاد دارم که شاید کمک کنه:

اگر بهش می‌گن موقع ثبت فروش بنویسه «خرید کالا» ولی خودش می‌دونه معامله چک ضمانت هست، حتما درباره این موضوع با حسابدار یا مدیر مالی شرکت گفتگو کنه. شفاف بودن و درست ثبت کردن سندها خیلی مهمه و کم اشتباهی کمک می‌کنه.

اگر شرکت بزرگ و معتبر هست و حقوق سر وقت می‌دن، این خوبه. اما قرارداد با چک ضمانت ۴۰۰ میلیون برای مدت سه سال خیلی سنگینه. بهتره قبل از امضا قرارداد، شرایط رو دقیق بررسی کنه و اگر احساس ناراحتی داره یا ابهام هست، بهتره با یک مشاور حقوقی یا حسابدار خبره مشورت کنه.

نگران آموزش و سختگیری‌ها نباشه. هر شغل و کاری سختی‌ها و قوانین خودش رو داره. اگر آموزش داده میشه و خودش تلاش کنه، می‌تونه مسلط بشه.

در نهایت، اگر به هر دلیلی احساس کنه شرایط برایش مناسب نیست، حق داره تصمیم بگیره که ادامه بده یا نه.

پیشنهاد من: با مدیر یا مسئول مربوطه در شرکت صحبت کنه و دغدغه‌هاشو مطرح کنه، همچنین اگر امکانش هست از یک مشاور حقوقی برای بررسی قرارداد و ضمانتنامه کمک بگیره. مهم‌ترین چیز امنیت شغلی و آرامش ذهنیه که باید حفظ بشه

حالا اسی واقعا اینجا معتبر ه ؟اگر معتبر پس چرا اینطوری می‌کنند؟

معتبره 

گارخونه خوبیه 

نمیدونم چون بهت اموزش میدن که نتونی بزاری بری نمدونم چه جوره میترسم 

حتما باید بپرسم از مدیر مالی 

حیفم میاد بیام بیرون🤦‍♀️